Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Άφαντος ο 20χρονος Βαγγέλης – Ούτε από το κινητό προέκυψαν αξιοποιήσιμα στοιχεία

         Σε αδιέξοδο φαίνεται να καταλήγουν όλες οι προσπάθειες για την ανεύρεση κάποιου ίχνους του 20χρονου Βαγγέλη Γιακουμάκη, που αγνοείται από την περασμένη Παρασκευή. 
     Με δεδομένο πως ούτε μετά την εκπομπή «Φως στο Τούνελ» προέκυψε το παραμικρό στοιχείο ότι κάπου μπορεί να βρίσκεται, αλλά και οι μαρτυρίες για απομάκρυνσή του από την Γαλακτοκομική Σχολή στον Κατσικά αποδυναμώνονται, σήμερα πραγματοποιήθηκε μια μεγάλη ολοήμερη επιχείρηση στην έκταση της Γαλακτοκομικής Σχολής, αλλά και σε όλη την γύρω έκταση μεταξύ των οικιστικών ιστών της Ανατολής και του Κατσικά...........



      Αστυνομικοί, πυροσβέστες και εθελοντές «χτένισαν» κάθε σημείο της περιοχής, εστιάζοντας σε εγκαταλελειμμένα κτίρια, σημεία με πυκνή βλάστηση, τάφρους, καλαμιώνες, αλλά και πηγάδια, χωρίς ωστόσο να προκύψει το παραμικρό.     Στην έρευνα χρησιμοποιήθηκαν και δύο ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι, ένας της Αστυνομίας και ένας της Κυνοφιλικής Ομάδας Έρευνας Διάσωσης του Πυροσβεστικού Σώματος, οι οποίοι δεν εντόπισαν κανένα ίχνος του 20χρονου από το Ρέθυμνο.
     Ιδιαίτερα αξιοποιήσιμα στοιχεία δεν έχουν προκύψει ούτε από τις κλήσεις και τα μηνύματα στο κινητό τηλέφωνο του Βαγγέλη Γιακουμάκη, ούτε από τις καταθέσεις σπουδαστών και καθηγητών της Γαλακτοκομικής Σχολής, ούτε από το υλικό που έχουν καταγράψει κάμερες σε σημεία που ενδεχομένως να επέλεγε να κινηθεί ο αγνοούμενος.

πηγή:vimanews.gr
http://e-maistros.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο