Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Καταγγελία του υποψήφιου Δήμαρχου Γιώργου Παπαναστασίου με το συνδυασμό «Αγρίνιο Νέα αρχή – τόπος να ζεις»

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Παπαναστασίου Γιώργος σε δελτίο τύπου που εξέδωσε καταγγέλει το agriniopress.gr ότι ξεπέρασε τα όρια της δημοσιογραφικής δεοντολογίας. 
 Ολόκληρο το δελτίο τύπου:

Διαπιστώνουμε μετά λύπης μας από την έναρξη της προεκλογικής περιόδου πως μεμονωμένα (ευτυχώς) site του Αγρινίου μεροληπτούν υπέρ συνδυασμών .
Επειδή ορισμένοι μπορεί να θεωρούν πως  αποτελεί «δικαίωμα»  του κάθε ΜΜΕ  η προβολή ή όχι της δραστηριότητας των υποψηφίων  γι’ αυτό και μέχρι σήμερα ο συνδυασμός μας «Αγρίνιο Νέα αρχή – τόπος να ζεις» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιώργο Παπαναστασίου  δεν υπέδειξε, δεν πίεσε  και  βεβαίως  δεν παρενέβη στο τρόπο δημοσιογραφικής κάλυψης της δραστηριότητας του.
 
Δυστυχώς όμως το agriniopress .gr πέραν του ότι το προηγούμενο χρονικό διάστημα  αγνοούσε επιδεκτικά την δραστηριότητα του συνδυασμού μας (δικαίωμα του), σήμερα ξεπέρασε τα όρια της δημοσιογραφικής δεοντολογίας. Παρουσιάζει από την ηλεκτρονική του σελίδα δελτίο τύπου του συνδυασμού, που ναι μεν φαινομενικά παρουσιάζει ως αυτούσιο, το παραποιεί δε κατά το δοκούν . 
Συγκεκριμένα  αφαίρεσε την λέξη «νικηφόρος» πριν την λέξη συνδυασμός. Μπορεί  οι διαχειριστές του agriniopress.gr   να διαφωνούν με τις απόψεις μας , δεν έχουν όμως κανένα απολύτως δικαίωμα να παραποιούν τα δελτία τύπου του συνδυασμού, όταν αναφέρουν ότι τα παραθέτουν αυτούσια. Πέρα από την ανακοίνωση-διαμαρτυρία επιφυλασσόμαστε των νομίμων δικαιωμάτων μας.
 
Με εκτίμηση
Γιώργος Παπαναστασίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο