Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ κ. Κ. ΜΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ Τ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ ΦΕΡΡΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Θέλοντας και μη θα πρέπει να απαντήσω στον μέχρι προ ολίγων ημερών υποψήφιο Δήμαρχο Θέρμου «Αλλαγή Πορείας» , Κώστα Μαραγιάννη και να του πω:

1) Πολιτικό θάρρος κύριε Μαραγιάννη είναι να βγαίνεις και να  υπερασπίζεσαι τις πολιτικές θέσεις του κόμματος που είσαι μέλος και όχι να κρύβεσαι για τις αυτοδιοικητικές , τις περιφερικές και τις Ευρωεκλογές  τις οποίες δεν διαχωρίζει . Καλεί τον Ελληνικό λαό να δώσει μια ψήφο και στις τρείς κάλπες , δηλαδή ψήφο αριστερή.
Τώρα η συμμετοχή η δική σου στον συνδυασμό του πρώην πολιτευτή της Νέας Δημοκρατίας , καλύπτει τη θέση του κόμματος του οποίου είσαι μέλος ; δηλαδή του ΣΥΡΙΖΑ. Μιας και δεν έχεις το θάρρος ούτε να το αναφέρεις στις ηλίθιες αναφορές σου στο κείμενο το οποίο δημοσίευσες και κατηγορείς πρώην συντρόφους σου ότι θέλαμε να κατεβούμε στις εκλογές για να ικανοποιήσουμε τις κομματικές μας ορέξεις.
Σου απαντάμε ότι εμείς το μόνο που κάναμε ήταν να υπερασπιζόμαστε τις πολιτικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ στις οποίες αν θυμάσαι όταν ήρθες στη γραμματεία της οργάνωσης για να μπεις επικεφαλής της δημοτικής κίνησης είχες αποδεχτεί και σε ερώτηση δική μου κάτω από ποιο πολιτικό πλαίσιο θα πολιτευθείς  μου είπες του ΣΥΡΙΖΑ, πράγμα το οποίο επανέλαβες και στη συνέλευση με τη συμμετοχή κλιμακίου της Νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ στο δημαρχείο. Φαίνεται στην πορεία το ξέχασες και κατηγορείς εμάς για κομματικές ορέξεις που είμαστε συνεπείς σ' αυτά που λέμε και όχι ανακόλουθοι σαν κι εσένα.
2) Όσο για την παράταξη που δημιούργησες όπως λες και εδώ φαίνεται η αλαζονεία που σε κατέχει λειτουργούσες συλλογικά και έπαιρνες αποφάσεις συλλογικά.

Γιατί όλο το χρονικό διάστημα δε συνεδρίασες ούτε μια φορά, παρά μόνο κάτω από την πίεση της μειοψηφίας την οποία και υποτιμάς και αυτό ας το δουν μερικοί. Ερχόσουν και μας έλεγες άλλα ντι άλλων χωρίς να λες τίποτα συγκεκριμένο. Χρησιμοποίησες την πλειοψηφία μόνο για να ολοκληρώσεις το έργο που είχες αναλάβει.
3) Τώρα όσο για την εκ του ασφαλούς κριτική του καφενείου, το ποιος είναι καφενείο φαίνεται από τις ενέργειές του.
4) Για την απάντηση του ενός που είναι και γραμματέας πολιτικού φορέα, όπως λες, έχει όνομα Φέρρας Ευάγγελος  και είναι γραμματέας της τοπικής οργάνωσης μελών του ΣΥΡΙΖΑ και ο οποίος μέχρι τέλους υπερασπίστηκε τις θέσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ που είπε ότι όταν δεν έχουμε συνδυασμό του ΣΥΡΙΖΑ δε συμμετέχουμε σε κανένα συνδυασμό και ψηφίζουμε αριστερούς συνδυασμούς. Όσο για το ότι μπαινοβγαίνω στο γραφείο του υποψηφίου Δημάρχου Κύριου Κασόλα, ξεχνάς ότι διατηρεί τεχνικό γραφείο και έχει σχέση με το επάγγελμά μου.

Δεν πήγα να διαπραγματευτώ καμία συνεργασία και αυτό φαίνεται από το αποτέλεσμα. Κρίνεις εκ των ιδίων.
Δεν είμαστε όλοι σαν κι εσένα, ένα γηρολόγο της πολιτικής που πέρασε από σχεδόν όλα τα πολιτικά κόμματα και όλους τους δημοτικούς συνδυασμούς σε όλη τη διαδρομή σου. Ήσουν υποψήφιος με τον Πορφύρη, επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ, στο συνδυασμό του κυρίου Κωνσταντάρα, ανακοίνωσες υποψηφιότητα με το συνδυασμό «Αλλαγή Πορείας» υποστηριζόμενος από το ΣΥΡΙΖΑ και άλλους και μετά πήγες πάλι στο φυσικό σου περιβάλλον στο Μαξίμου. Αυτές οι συμπεριφορές είναι που κάνουν κακό στο ΣΥΡΙΖΑ και όχι οι καθαρές θέσεις. Εγώ ήμουν πάντα στην αριστερά. Όσο για την προσφορά μου, άσε να την κρίνουν οι άλλοι και όχι ο γηρολόγος της πολιτικής.
5) Για τα ψέματα που λες για την άρνησή μου στο ψηφοδέλτιο το μόνο που θα πω είναι ότι είσαι ένας κοινός ψεύτης γιατί ήμουν από τα πρώτα μέλη της οργανωτικής επιτροπής την οποία δημοσίευσες στο διαδίκτυο, γι' αυτό  και υπάρχει και απόδειξη.

Δεν προχώρησες στη συγκρότηση ψηφοδελτίου για να σου αρνηθώ τη συμμετοχή μου. Όσο για την υποψηφιότητά μου στην περιφέρεια την απέσυρα σε ανύποπτο χρόνο για να είμαι στη διάθεση της δημοτικής παράταξης «Αλλαγή Πορείας» στο Θέρμο.
Δε θα ασχοληθώ άλλο μαζί σου. Σε παραδίδω στην πυρρά σαν ένα πολιτικό καρνάβαλο. Το μόνο που σου αξίζει είναι ο χλευασμός και η αδιαφορία. Οι κωλοτούμπες έχουν και τα όριά τους.

Φέρρας Ευάγγελος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο