Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Ανδρέας Κατσανιώτης για τους υποψήφιους κ. Κατσιφάρα και κ. Χατζηλάμπρου


     Ο Ανδρέας Κατσανιώτης σε ερωτήσεις σχετικά με την πολιτική και τις θέσεις των υποψηφίων περιφερειαρχών κ. Κατσιφάρα και κ. Χατζηλάμπρου απάντησε, ο κ. Κατσιφάρας ασκεί βλαχοπολιτική στυλ Γκόρτσου, ενώ ο κ. Χατζηλάμπρου αντιμετωπίζει την Περιφέρεια σαν κομματικό λάφυρο.
Αναλυτικά η απαντήσεις:


Ερωτώμενος σχετικά με τις πρωτοβουλίες για την «χαρτογράφηση» της φτώχειας που ανακοίνωσε ο απερχόμενος Περιφερειάρχης, ο κ. Κατσανιώτης υπογράμμισε μεταξύ άλλων: «Τέσσερα χρόνια τώρα, ο απερχόμενος Περιφερειάρχης κ. Κατσιφάρας, δεν είδε, και δεν άκουσε τίποτα για τη φτώχεια; Την ανακάλυψε ένα μήνα πριν από τις περιφερειακές εκλογές και αποφάσισε να την… χαρτογραφήσει!!! Προφανώς ζητάει ακόμη μία θητεία, για να τελειώσει τους χάρτες. Ως τότε, ζήσε φτωχέ μου για να μπεις στον χάρτη! Η βλαχοπολιτική στυλ Γκόρτσου, σε όλο της το μεγαλείο».
Ερωτώμενος σχετικά με την υποψηφιότητα του κ. Χατζηλάμπρου και το αμιγώς πολιτικό της περιεχόμενο, σημείωσε: «O υποψήφιος Περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας ενώπιον του αρχηγού του, κ. Τσίπρα, μας ζήτησε να ψηφίσουμε στις περιφερειακές εκλογές για να πέσει η κυβέρνηση. Ούτε κουβέντα για την ανάπτυξη, για τη δημιουργία θέσεων εργασίας, για την προοπτική του τόπου μας. Είναι ξεκάθαρο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αντιμετωπίζει την Περιφέρεια ως κομματικό λάφυρο και μόνο. Και είναι, επίσης ξεκάθαρη η επιλογή των πολιτών: Ή ΣΥΡΙΖΑ ή ανάπτυξη και νέες θέσεις εργασίας».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο