Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Ντίνα Σαμαρά: Με δημοσιογρα​φικές φωτοβολίδε​ς κατά παραγγελία δεν θα πείσετε τους δημότες του Ξηρομέρου


  Δυστυχώς τα παπαγαλάκια της στρατευμένης δημοσιογραφίας ξαναχτύπησαν και πάλι. 
  Με ένα κατάπτυστο δημοσίευμα γεμάτο ανακρίβειες, το agrinio press   προσπαθεί να διαμορφώσει κλίμα εν όψει των δημοτικών εκλογών του Μαΐου και υπέρ ενός υποψήφιου, εν προκειμένου εδώ του κ. Ε.Γαλούνη. Άξιος ο μισθός σας, αλλά να είστε σίγουροι ότι δεν θα καταφέρετε τίποτα. 
    Το ποιός συνδυασμός  «αιμορραγεί» το γνωρίζουν καλύτερα οι Ξηρομερίτες και οι Ξηρομερίτισσες, αφού διαβάζουν σε σχεδόν καθημερινή βάση τις ανακοινώσεις του συνδυασμού ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΛΛΑΖΕΙ –ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΥΘΥΝΗΣ στο διαδίκτυο, όπου νέοι άνθρωποι, επιστήμονες ( Γ. Τριανταφυλλάκης) δηλώνουν ότι είναι στο πλευρό της κ.Ντίνας Σαμαρά. Επιπλέον  μια ομάδα αξιόλογων ανθρώπων και στελεχών που στις προηγούμενες εκλογές είχαν θέσει υποψηφιότητα με τον κ.Γιάννη Λύτρα ήταν δηλαδή στον ίδιο συνδυασμό με τον κ.Γαλούνη  και του γύρισαν ουσιαστικά την πλάτη κατέρχονται στις δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό της Κ. Ντίνας Σαμαρά.......


    Αναφέρουμε χαρακτηριστικά. Κώστας Μπαμπούρης, Ανδρέας Λυγκώνης, Βασίλης Ζαμπέλης, Στάθης Παλιογιάννης, και πολλοί άλλοι στα τοπικά συμβούλια. 
    Όσο για τα «μεγάλα» δήθεν ονόματα που αναφέρει το δημοσίευμα ότι έφυγαν από το συνδυασμό της κ. Ντίνας Σαμαρά έχουμε να δηλώσουμε ότι για μερικούς από αυτούς οι  πραγματικοί λόγοι που δεν συνεχίζουν  θα δοθούν κάποια στιγμή στην δημοσιότητα, υπάρχουν τα ντοκουμέντα,  και  τότε να δούμε «Πόσα  απίδια πιάνει ο σάκος». Αν και ο κόσμος νομίζουμε ότι  γνωρίζει, αφού η πιάτσα βοά.  Για μερικούς άλλους δεν υπήρξε επαφή και πρόταση για συνεργασία με τον συνδυασμό μας, διότι πολύ απλά δεν τους θέλουμε…..

     Τέλος, τα δημοσιογραφικά δαιμόνια του   agrinio press  ανακάλυψαν και κάποια ονόματα από το παρελθόν τα έβαλαν στο κείμενο μόνο και μόνο για να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Ο κόσμος γνωρίζει ότι οι κύριοι αυτοί ήταν κάποτε στον συνδυασμό του Πυθαγόρα Σαμαρά και έχουν φύγει εδώ και πολλά χρόνια.


Κύριοι.
Με δημοσιογραφικές φωτοβολίδες κατά παραγγελία δεν θα πείσετε τους δημότες του Ξηρομέρου. Είστε σε κατάσταση πανικού και το δημοσίευμα αυτό το επιβεβαιώνει απόλυτα. Στις 18 Μαΐου οι πολίτες του Ξηρομέρου θα επιλέξουν με ευθύνη τον συνδυασμό που θα αλλάξει τον τόπο μας, και αυτος δεν είναι άλλος από το ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΛΛΑΖΕΙ-ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΥΘΥΝΗΣ με υποψήφια Δήμαρχο την  κ.Ντίνα Σαμαρά. 


4 σχόλια:

  1. Μην ανησυχείτε κυρία μου. Γελάει ο κόσμος με τις τακτικές τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΡΟΞΕΝΕΙ Η ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ... ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ.....ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΟΣΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΕ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ..... ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΔΗΜΟΤΩΝ ΜΑΣ. ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝ. ΠΟΥ ΞΕΧΝΑΝΕ ΤΙΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΑΝΕΘΡΙΑΣΤΑ ΟΤΙ ΟΣΑ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΕΠΡΑΤΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΦΟΥΜΑΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ. ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΙΧΝΟΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ. Ο ΒΛΑΧΑΚΗΣ Π. Χ.ΕΚΑΤΣΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ . ΔΕΝ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΜΟΥΡΚΟΥΣΗΣ Κ.Λ.Π.. ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΘΙΑΣΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΟΠΩΣ ΑΞΙΖΕΙ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΟΛΟΓΟΥΣ ΕΜΠΟΡΑΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κυρία Σαμαρά δεν φτιάξετε τα σφαγεία, τον βιολογικό, την ανάπλαση του Αστακού, το κλειστό του μπάσκετ, τους δρόμους με τις λακούβες, το σχέδειο πόλης του Αστακού και του Μυτικα, την μαρίνα του Αστακού, το wi fi , το νερό που δεν έχουμε, τα νεκροταφεία μας που θάβονται άτομα το ένα πάνω απο το άλλο. Πείτε μας λοιπόν, τι κάνατε για να σας ψηφίσουμε; Να σας πω εγώ τι κάνατε, διώξατε με την υπεροψία σας, την ματαιοδοξία σας και την απαξιωτική σας συμπεριφορά ικανότατα άτομα απο τον συνδυασμό σας που αν τους είχατε πάλι μαζί σας θα κάνατε περίπατο. Αναλυτικά λοιπόν, σας έφυγε ο ΚΑΥΜΕΝΑΚΗΣ , ο ΜΟΥΡΚΟΎΣΗΣ , ο ΓΑΖΈΤΑΣ , ο ΚΑΤΣΙΠΑΝΟΣ , ο ΛΥΤΡΑΣ , ο ΛΥΜΠΕΡΑΤΟΣ , ο ΛΙΒΑΝΗΣ , ο Άλλος ο ΛΙΒΑΝΗΣ ο πρόεδρος του Αστακού, ο ΖΑΡΚΑΔΟΥΛΑΣ ο πρόεδρος από τα Βλιζανά , ο ΣΟΜΠΟΛΟΣ ο πρόεδρος απο το Καραϊσκάκη, και άλλοι πολλοί βέβαια που δεν θυμάμαι και κρατήσες 2 εώς 3 που λένε όλο ναι για ευνόητους λόγους που θα βγούνε μετά τις εκλογές και 2 - 3 άλλους που σε έβριζαν 3μιση χρόνια τώρα και τώρα σε στηρίζουν και όλοι ξέρουμε το γιατί. Να ξέρεις ότι δυστυχώς για εσένα και την παρέα σου δεν θα υπάρξει καν δεύτερος γύρος, εισαι Τρίτη και καταιδρωμένη όπως ήταν κάποτε ο συνδυασμός της ΝΔ που τάχα μου τάχα μου δώσατε το χρίσμα και εσείς βγάλετε τον κο Dr. Αυτά θα ξελάβετε τώρα όπως λέμε εμείς στο χωριό μου που θα χάσετε με 80%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΛΑΙΝΑΣ ΚΑΙ ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΕΦΤΙΑΧΝΑΝ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο