Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Συνάντηση Σαμαρά – Βενιζέλου με την έξοδο στις αγορές σε “πρώτο πλάνο”

 
Νέα συνάντηση θα έχουν το πρωί της Πέμπτης ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Ευάγγελο Βενιζέλο, στο Μέγαρο Μαξίμου.
Η συνάντηση των δυο αντρών έχει προγραμματιστεί για τις 10 το πρωί και στο επίκεντρό της αναμένεται να βρεθεί η έξοδος της χώρας στις αγορές.
πηγή: ysterografa.gr

1 σχόλιο:

  1. σύμφωνα με το αγγλικό δίκαιο ο οφειλέτης δεν μπορεί να ζητήσει μείωση του χρέους ακόμα κι αν είναι επαχθές, σε κάποιο μέρος του.


    γνωριζει κανεις πριν χειροκροτησει , για ποιο λογο και με ποιον τροπο βγαινουμε στις αγορες ? γνωριζετε οτι για αλλη μια φορα τα παιδια μας τα εκτελουν στον βωμο του συστηματος ? γνωριζετε οτι τα παιδια σας στο τελος θα γινουν οι δουλοι των μοντερνων ευρωπαικων χωρων ? γνωριζεται οτι θα χασουν τα παντα απο αυτα που τους αφησαμε , γιατι καποια στιγμη ολοι θα αφησουμε αυτον τον ματαιο κοσμο. ξερει κανεις τι εννωουν βαση αγγλικου δικαιου ? οχι δεν γνωριζετε . ψαξτε και μετα θα καταλαβεται πολλα . οτι πισω απο τις ζητωκραβιες υπαρχει το συστημα και αυτο που ειχαν κανονισει εδω και χρονια .τον αφανισμο μας . πιστευω να εχουμε ξυπμησει εως τις ευρωεκλογες . αλλιως θα πεθανουμε επανω στην ναρκωση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο