Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Νέα διάρρηξη σε αυτοκίνητο, καταμεσήμερο στον Άγιο Δημήτριο.

 
   Άφησε ο άνθρωπος το αυτοκίνητό του έξω απ’ το γνωστό πολυκατάστημα παιχνιδιών στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου, προκειμένου να τακτοποιήσει κάποιες άλλες εκκρεμότητες που είχε στο κέντρο. Επέστρεψε λίγο αργότερα και διαπίστωσε ότι κάποιος ή κάποιοι το είχαν ανοίξει, κλέβοντας τα δώρα που νωρίτερα είχε αγοράσει για να καλύψει κοινωνικές του υποχρεώσεις.
   Μερικές σακούλες με ρουχαλάκια και παιχνίδια ήταν η λεία των κλεπτών, που έψαξαν, φυσικά και για χρήματα στο ντουλαπάκι. Και ευτυχώς δεν πήραν την άδεια κυκλοφορίας, το δίπλωμα, την ασφάλεια και άλλα χρήσιμα έγγραφα που υπήρχαν σ’ αυτό.
Μικρό το κακό, «ευτελές» το ποσό της ζημιάς, θα πει ο… «αρμόδιος»! Βέβαια, το τι είναι «ευτελές» και το τι όχι, είναι πολύ σχετικό. Αυτό που για κάποιον είναι ασήμαντο, για κάποιον άλλον μπορεί να είναι υπερπολύτιμο. Ποιος το ορίζει και με ποια κριτήρια;
Το θέμα, όμως, δεν είναι εκεί. Το ζήτημα είναι ότι σε κομβικότατο σημείο της πόλης, στη 1.00 το μεσημέρι, με εκατοντάδες αυτοκίνητα να περνάνε δίπλα και με μιλιούνια κόσμου να μπαινοβγαίνει στο κατάστημα παιχνιδιών και στο σούπερ μάρκετ, ανενόχλητοι οι γνωστοί-γνωστοί, προφανώς, διέρρηξαν το αυτοκίνητο.
Κι όταν το θύμα κάλεσε την αστυνομία, η οποία και κάνει ότι μπορεί και ακόμη περισσότερα, του ζητήθηκε να υποβάλει μήνυση. Και θα το κάνει, αν και ξέρει ότι ακόμη κι αν βρεθούν και συλληφθούν οι δράστες, την επομένη πάλι έξω θα είναι και τα ίδια θα κάνουν.
Ο ίδιος επικοινώνησε με το agrinioreport.com μεταφέροντας αυτό που όλοι φωνάζουμε: Η Εισαγγελία και ο Δήμος να αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους.
Επιτέλους…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο