Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Συμπλοκές στο νοσοκομείο και την Παπαστράτου (φωτο)


          Συγκεχυμένες είναι οι πρώτες πληροφορίες σχετικά με επεισόδιο που σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στην είσοδο του γενικού νοσοκομείου Αγρινίου
       Σύμφωνα με τις πρώτες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες του agriniopress.gr σημειώθηκε συμπλοκή μεταξύ μελών της Χρυσής Αυγής, που συνόδευαν τον βουλευτή Κώστα Μπαρμπαρούση και αγνώστων νεαρών, οι οποίοι αμέσως μετά την συμπλοκή έφυγαν τρέχοντας από το νοσοκομείο...........



    Στο νοσοκομείο αυτή την στιγμή βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές  δυνάμεις, ενώ ο βουλευτής φαίνεται πως βρίσκονταν  στο νοσοκομείο για προσωπικό του, οικογενειακό  λόγο. 
     Αυτο πάντως δεν πτοησε τα άγνωστα άτομα, που συνεπλάκησαν με τον συνοδο του βουλευτή. Δεν έχει γινει γνωστο εαν απο την συμπλοκή προκλήθηκε κάποιος τραυματισμός.

Nεώτερη ενημερωση
     Και νέα συμπλοκή νεαρων ατόμων σημειωθηκε πριν απο λίγα λεπτα, αυτη τη φορά στην οδό Παπαστράτου, στο ύψος της πλατείας Ειρήνης. 
     Σύμφωνα με τις πρωτες πληροφορίες, ομάδα 15 νεαρων, κινήθηκε τρέχοντας προς το σημείο οπου βρισκεται το καταστημα Λαζαρίνης και εγκλώβισε ένα νεαρό άτομο το οποιο και ξυλοκοπήθηκε. 
   Ο νεαρός ελαφρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομειο του Αγρινίου.





2 σχόλια:

  1. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ "ΠΛΕΡΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ". ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΛΗΣ ΤΩΝ "ΚΑΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ" ΓΙΑ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ...

    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΗΣ ΑΠΡΟΚΛΗΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ 15 ΑΤΟΜΩΝ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΡΑΓΕ?

    ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ. ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΝΕ ΣΤΟ 20%. ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΙΛΑΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε δεν είχα δει το σχόλιό σου και έκανα περίπου την ίδια πρόβλεψη στην προηγούμενη ανάρτηση. Συμφωνούμε απόλυτα. Ας αναλάβουν τις ευθύνες τους οι "προοδευτικές" δυνάμεις (τρομάρα μας, οι προσδιορισμοί μας μάραναν) που μέσω μιας δημοκρατικής συνωμοσίας πάνε να μας κάτσουνε διάφορα φυντάνια στο σβέρκο. Οι "προοδευτικοί αριστεροί" δεν το βλέπουν? Προσοχή παιδιά γιατί μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ και μερικοί να μείνετε στο 5% και οι υπόλοιποι να ξαναγυρίσετε στο οριακό μπαίνουμε δεν μπαίνουμε στη Βουλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο