Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Συνελήφθη άτομο για παράνομες αμμοληψίες στη Λίμνη Αμβρακία


    Οι παράνομες αμμοληψίες στη λίμνη Αμβρακία καλά κρατούν. Παρά τις κατά καιρούς εκκλήσεις φορέων και συλλόγων (όπως αυτός των Κωνωπινιωτών) διάφοροι επιτήδειοι συνεχίζουν να καταστρέφουν το περιβάλλον. 
     Το παρήγορο όμως είναι πως ενίοτε σημειώνονται και συλλήψεις… Όπως χθες που συνελήφθη 55χρονος Ξηρομερίτης 9 (σ.σ. από την Κατούνα). 
    Ο συγκεκριμένος με τη δικογραφία σε βάρος του οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και αφέθηκε ελεύθερος αφού ορίστηκε η δικάσιμος.

Πηγή: http://www.agrinionews.gr/

9 σχόλια:

  1. ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ. ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ? ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΣΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΚΑΚΙΑ.ΓΙΑΤΙ ΑΥΥΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΠΕΥΣΑΤΕ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΠΕΡΥΣΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΑΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΣΑ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΓΗΣ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΝΙΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥΤΕΙΑΣ? ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΦΑΙΝΕΤΕ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ Η ΑΜΜΟΛΗΨΙΑ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ. ΠΟΛΥ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΓΙΝΑΤΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μην φοβαστε κυριοι οικολογοι δεν τελειωνει ο αμμος απο την θαλασσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΥΝΩΠΝΙΩΤΩΝ ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΗ ΛΙΜΝΗ ΑΜΒΡΑΚΙΑ? ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΙΖΑΝ ΤΑ ΚΑΠΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΛΙΜΝΗ? ΟΤΑΝ ΕΡΙΧΝΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΤΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΤΡΕΛΑΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΙ ΑΚΟΜΑ-ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΡΑΝΤΙΖΑΝ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ? ΞΕΧΑΣΑ ΤΟΤΕ ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΠΝΟΠΑΡΑΓΩΓΟΙ. ΤΟΤΕ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥΣ ΖΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΜΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΓΑΠΗΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ NEWS ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΩ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΩΣ ΑΥΤΟΥΣΙΟ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΥΝΑΣ. ΟΜΩΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΣΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ - ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ. ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΕΝ ΕΙΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΒΟΥΝΑ, ΟΙ ΛΙΜΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΓΚΔΙΑ, ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ.
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΦΙΛΟΥ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ποτε εγιναν οικολογοι οι ξηρομεριτεσ ρε παιδια???πειτε μου κ μενα??που καηκε ολο το βουνο και ακομα ενα δεντρο δεν εχουν φυτεψει!καντε πρωτα αυτην την ενεργεια να δουμε κ εμεισ τι μπορειτε να κανετε κ αφηστε τισ καταγγελιεσ!!!ασ κανετε τον κοσμο τησ περιοχησ να αναπνευσει καθαρο αερα και να δει πρασινο, που εχει γινει σταχτη και καρβουνο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ποτε εγιναν οικολογοι οι ξηρομεριτεσ ρε παιδια???πειτε μου κ μενα??που καηκε ολο το βουνο και ακομα ενα δεντρο δεν εχουν φυτεψει!καντε πρωτα αυτην την ενεργεια να δουμε κ εμεισ τι μπορειτε να κανετε κ αφηστε τισ καταγγελιεσ!!!ασ κανετε τον κοσμο τησ περιοχησ να αναπνευσει καθαρο αερα και να δει πρασινο, που εχει γινει σταχτη και καρβουνο η βελαωρα και οοχι μονο αυτη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΛΕΟΣ!!!! ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΝΗΓΎΡΙ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΞΗΡΟΜΕΡΟ...! ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΠΕΊΡΑΞΕ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΉ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΔΏΣΑΤΕ ΣΤΕΓΝΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΠΙΟΎΣ? ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΏΝΕΣ....! ΑΝΤΕ ΠΑΡΑΠΕΡΑ... ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙ ΓΊΝΕΤΑΙ...? ΕΙΠΑΤΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΉΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΆΘΑΡΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΛΌ ΛΑΌ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ? ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΙΚΗ ΑΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΡΦΩΝΕΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ? ΤΙ ΚΡΙΜΑ! ΓΙΝΑΤΕ ΟΛΟΙ,ΣΥΛΛΟΓΟΙ, ΒLOGGER,Κ.Λ.Π.ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΜΕ ΑΣΧΗΜΟ ΤΡΟΠΟ.
    ΕΓΩ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΓΩΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΘΙΞΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟ ΜΟΥ.ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ Ο ΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΠΗΓΗ ΠΟΥ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΑΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΤΕ? ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ? ΠΑΡ΄ΟΛΙΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΑΝΤΩΣ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΑΠ΄ΤΟ BLOG ΑΥΤΟ "ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ" ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΕΙ ΚΙ΄ΕΝΑΝ ΚΑΦΕ ΜΑΖΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο