Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Λάμπρος Δημητρογιάννης νέος διοικητής στο νοσοκομείο Αγρινίου


     Ο 29χρονος ψυχολόγος Λάμπρος Δημητρογιάννης είναι τελικά, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο νέος διοικητής του νοσοκομείου Αγρινίου. Η σχετική απόφαση έχει υπογραφεί και πρόκειται να δημοσιευτεί στο ΦΕΚ.
      O κ. Δημητρογιάννης, έχει εξειδικευτει στην διοίκηση μονάδων υγείας και διετέλεσε προεδρος της ΟΝΝΕΔ στην Αιτωλ/νία, ενώ το 2010 ήταν υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας, με την παράταξη του Γ. Παπαναστασίου.....



     Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η πολιτευτής της ΝΔ Γεωργία Μπόκα πρόκειται να αναλάβει υποδιοικήτρια και αρμόδια για το νοσοκομείο Μεσολογγίου, χωρίς όμως αυτό να έχει επιβεβαιωθεί ακόμη.

9 σχόλια:

  1. Το παλικάρι έχει την πείρα και τις γνώσεις της διοίκησης ενός νοσοκομείου λόγω της προεδρίας του στην ΟΝΝΕΔ... Και μετά θ'απορούμε γιατί αυξάνονται τα κόστη και μειώνεται η ποιότητα των υπηρεσιών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτα είναι !!!! Η τροικα είναι εδω!!!!!!!! Ζήτω η αξιοκρατία !!!!! Ρε μερκελ σε δουλεύουν σκισε μας κι άλλο δεν αλλάζουμε εμείς !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενώ η Ελλάδα βουλιάζει και ο ελληνικός λαός φτωχαίνει κάθε μέρα και περισσότερο συνεχίζεται η έφοδος των κομματόσκυλων στα ταμεία του κράτους. Μπράβο στον κ, Σαμαρά και στο κόμμα του, αλλά και σε όσους θα το ξαναψηφίσουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. KATA T'AΛΛΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ "ΒΟΛΕΥΟΥΝ" ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ. ΑΘΑΝΑΤΗ Ν.Δ. ΦΤΟΥΣ ΣΑΣ ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ.ΟΣΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ, ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΘΕΣΗ.ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΞΥΠΟΛΗΤΟΣ ΣΤ'ΑΓΚΑΘΙΑ? ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΑΙ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΣΑΣ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΟΛΕΨΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Την γενιά του Πολυτεχνείου την είδαμε κύριοι που μας έφτασε, αφήστε τον κύριο Δημητρογιαννη να κάνει την δουλειά του σαν τεχνοκρατης αλλα και νέας γενιάς άνθρωπος είτε μπλε είτε κόκκινος είτε πράσινος. Συγχαρητήρια πολλα στον κο Σαλμα για την χρησιμοποίηση αυτού του νέου ανθρώπου που στο κάτω κάτω είναι της δικής μας γενιάς και καλή δύναμη αλλα και αποτελεσματικότητα στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει ο κος Δημητρογιαννης. Εκ του αποτελέσματος κρινόμαστε όλοι και εγώ κύριοι θα είμαι ο πρώτος που θα τον κρίνω στο τέλος της θυτειας του. Ας σταματήσουμε επιτέλους να είμαστε μιζεροι και κακοήθεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τεχνοκράτης είναι κάποιος που συνδυάζει γνώση κι εμπειρία... Έχει δουλέψει το παιδί σε κάποιο άλλο νοσοκομείο σε χαμηλότερο πόστο, δεν το νομίζω? Αν το νοσοκομείο Αγρινίου ήταν ιδιωτικό θα διόριζαν οι μέτοχοι για διοικητή έναν νέο που δεν έχει κάποια εμπειρία διοίκησης? Δεν είναι κανένας μίζερος και κακοήθης επειδή λέει την αλήθεια ότι ήταν ένα κομματικό ρουσφέτι που ξεπερνάει τα εσκαμμένα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η επιλογή του νέου Διοικητή του Νοσοκομείου Αγρινίου από τον κυβερνητικό συνασπισμό δείχνει την πρόθεση του , να στηρίξει νέους ανθρώπους τιμώντας τους για την αξιοπρεπή πορεία τους τόσο στον κοινωνικό όσο και στον επαγγελματικό τους βίο.
    Η διοικητική ικανότητα και η αποτελεσματικότητα του νέου Διοικητή θα φανεί και θα μετρηθεί σε βάθος χρόνου, άλλωστε επιλέχθηκε επιστήμονας μέσα από το χώρο υγείας και με πιστοποιημένη εκπαίδευση και κατάρτιση στην διοίκηση των μονάδων υγείας και αυτό δείχνει ότι έχει τα εφόδια να τα καταφέρει στο δύσκολο αυτό έργο το οποίο του ανατέθηκε από την πολιτεία.
    Ας ευχηθούμε λοιπόν , καλή τύχη και καλή σταδιοδρομία στον νέο αυτόν επιστήμονα και ας ελπίσουμε ότι η εντιμότητα του, η τιμιότητα του και η αξιοσύνη που τον διακατέχει να περιφρουρήσει το έργο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ,ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ,ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Η ΣΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΟΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ,ΜΕΝΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΣΟΥΣ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. τι ειναι αυτα ρε??? Γαμω την οννεδ σασ ρε....ρε ξυπνηστε. ο Σαλμας κανει στρατο για να φαει το καραγκουνακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο