Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Επισκευάστηκε ο μαντρότοιχος που είχε καταρρεύσει στο κεντρικό δρόμο της Χρυσοβίτσας


      Το πρόβλημα είχε παρουσιαστεί στο κεντρικό δρόμο Χρυσοβίτσας Ξηρομέρου, όταν κατέρρευσε ο μαντρότοιχος που τον συγκρατούσε και υπήρχε κίνδυνος τροχαίου ατυχήματος.
      Πρόκειται για τον τοίχο του κεντρικού δρόμου που περνάει μέσα από το χωριό και το πρόβλημα είχε παρουσιαστεί από την διέλευση μεγάλων οχημάτων. Το πλάτος του δρόμου ήταν ιδιαίτερα περιορισμένο και οι κάτοικοι λόγω της συχνής κίνησης οχημάτων φοβόντουσαν για ατυχήματα.
     Ήδη η μάντρα με ενέργειες του Δήμου Ξηρομέρου επισκευάστηκε αφού τοποθετήθηκαν διπλά τοιχία αντιστήριξης του δρόμου, ενισχυμένα με μπετόν  υψηλής αντοχής (μονό-μπλοκ), παρέχοντας ασφαλή διέλευση όλων των οχημάτων....
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ-PHOTOTSELIOS 




    Ο Δημοτικός σύμβουλος Ξηρομέρου Γιάννης Ζορμπάς, τόνισε: «Χαίρομαι ιδιαίτερα που με το δήμαρχο Πυθαγόρα Σαμαρά και όλη τη δημοτικά αρχή υλοποιήσαμε και κατασκευάσαμε ένα νέο πιο ασφαλή μαντρότοιχο, με μεγάλη σημασία για την ασφάλεια των κατοίκων της Χρυσοβίτσας και των ανθρώπων που μετακινούνται στην περιοχή
   Θέλω να ευχαριστήσω και τον συγχωριανό μας Μελεούνη Δημήτρη, στον οποίο ανήκει ο χώρος και μας παραχωρήσε  μια μικρή λουρίδα για την κατασκευή των τοιχίων αντιστήριξης του δρόμου».










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο