Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ακτίου-Βόνιτσας συνεδριάζει την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012



       Θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Ακτίου-Βόνιτσας, την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 19:00 το απόγευμα, στην αίθουσα συνεδριάσεων στο Δημοτικό Κατάστημα Βόνιτσας με (13) δεκατρία θέματα στην ημερησία διάταξη. 
Η ημερήσια διάταξη έχει ως εξής...



Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου
      Σας καλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημοτικό Κατάστημα στην Βόνιτσα, στις 27 Σεπτεμβρίου 2012, ημέρα Πέμπτη και ώρα 19:00 για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1.-Περί καθορισμού τέλους Ύδρευσης Δήμου για το έτος 2013 και εφ’ εξής. (Εισηγητής κ. Τζαβαλάς)

2.-Περί καθορισμού τέλους Αποχέτευσης (εκκενώσεως βόθρων νε βυτιοφόρα του Δήμου) για το έτος 2013 και εφ’ εξής. (Εισηγητής κ. Τζαβαλάς)

3.-Περί καθορισμού δικαιώματος Αποχέτευσης Πλαγιάς για το έτος 2013 και εφ’ εξής. (Εισηγητής κ. Τζαβαλάς)

4.-Περί καθορισμού τελών σύνδεσης με το δίκτυο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ Δημοτικής Κοινότητας Βόνιτσας για το έτος 2013 και εφ’ εξής. (Εισηγητής κ. Τζαβαλάς)

5.-Περί καθορισμού τέλους χρήσης Νεκροταφείων Δήμου για το έτος 2013 και εφ’ εξής. (Εισηγητής κ. Τζαβαλάς)

6.-Περί καθορισμού τέλους λαϊκής αγοράς για το έτος 2013 και εφ’ εξής. (Εισηγητής κ. Τζαβαλάς)

7.-Περί καθορισμού δικαιώματος εμπορίας πόσιμων υδάτων τα οποία ανήκουν στην κυριότητα του Δήμου για το έτος 2013 και εφ’ εξής. (Εισηγητής κ. Τζαβαλάς)

8.-Περί καθορισμού τέλους Καθαριότητας & Φωτισμού, Κοινοχρήστων χώρων, δικαιώματος βοσκής, Άρδευσης και Τ.Α.Π., Δήμου για το έτος 2013 και εφ’ εξής. (Εισηγητής κ. Τζαβαλάς)

9.-Περί έγκρισης παραλαβής μελέτης «Μελέτη Αναστύλωσης – ανάδειξης Κινηματογράφου Λαϊς και μετατροπή του σε πολιτιστικό κέντρο της Βόνιτσας». (Εισηγητής κ. Κομποτιάτης)

10.-Περί αποδοχής πίστωσης για το έργο «Διαμόρφωση Ανατολικής και Δυτικής εισόδου Βόνιτσας», προϋπολογισμού δαπάνης 650.000,00 € από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και ορισμός Υπολόγου. (Εισηγητής κ. Κομποτιάτης)

11.-Κατανομή ποσού από Κ.Α.Π. στις Σχολικές Επιτροπές. (Εισηγητής κ. Φερεντίνος)

12.-Αιτήσεις για μείωση λογαριασμών από χρηματικούς καταλόγους ύδρευσης. (Εισηγητής κ. Πρόεδρος)

13.-Έγκριση μετακίνησης Δημάρχου για υπηρεσιακούς λόγους.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΚΟΥΝΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο