Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Έχασε ο Παναιτωλικός 0-1 στο Αγρίνιο, από την Καλλονή


        Η ελλιπής Καλλονή έπαιξε έξυπνα, είχε τύχη και νίκησε 1-0 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, δείχνοντας ότι είναι ικανή για μεγάλα πράγματα φέτος.
      Η αποστολή της ήταν πολύ δύσκολη, κυρίως λόγω των πολλών απουσιών, αλλά και γιατί ο Παναιτωλικός στο γήπεδό του είναι ισχυρός. Ωστόσο, η ομάδα της Λέσβου έδειξε πιο έτοιμη και με την τύχη στο πλευρό της κατάφερε όχι μόνο να φύγει αλώβητη από το Αγρίνιο, αλλά να πανηγυρίσει μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη.
     Οι Αγρινιώτες είχαν την κατοχή της μπάλας, έχασαν ευκαιρίες και, μάλιστα, στο 75' ο Φαβάλι έχασε την ευκαιρία να σκοράρει στο ντεμπούτο του. Ο Καμαρά κέρδισε πέναλτι από τον Αναστασιάδη, όμως ο Αργεντινός ήταν άστοχος από την άσπρη βούλα και έστειλε τη μπάλα στο δεξί δοκάρι του Μάππα.....



    Η ομάδα της Λέσβου, η οποία στο 18' είδε τον Κώτσιο με εκτέλεση φάουλ πίσω από τη σέντρα να στέλνει τη μπάλα στο οριζόντιο (!)), πέτυχε τελικά το γκολ της νίκης σε μία αντεπίθεση. Στο 85' ο Μανούσος πήρε τη μπάλα, «χόρεψε» δύο αμυντικούς και με σουτ μέσα στην περιοχή έγραψε το 1-0!

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παπαπέτρου (Αθηνών)

Παναιτωλικός: Τακίδης, Μπακάκης, Κούσας, Ακουάρο, Γκόλιας, Μητρόπουλος, Σφακιανάκης (82' Πασάς), Μύγας (56' Δάρλας), Φαβάλι, Καμαρά, Ντιμπαλά (56' Κουτσοσπύρος).

ΑΕΛ Καλλονής: Μάππας, Σερφά, Χωριανόπουλος, Αναστασιάδης (80' Τραορέ), Κώτσιος, Σιλιγαρδάκης, Μαρσέλο, Μανούσος (90+1' Γάλας), Γκονζάλες, Λεοζίνιο (83' Χατζόπουλος), Καζάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο