Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024

Το Παγκόσμιο Κύπελλο Cmas Authentic Big Blue West - The Ionian Sea Edition 2024 είναι πλέον ιστορία.

 


Πηγή: Σελίδα Facebook Δημήτρη Κούμουλου
Τεχνικού Διευθυντή Cmas WORLD CUP Authentic
Big Blue West - The Ionian Sea Edition 2024.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο Cmas Authentic Big Blue West - The Ionian Sea Edition 2024 είναι πλέον ιστορία.,.....
Καταπληκτικές συνθήκες και άνθρωποι, πολλά PB's αλλά κυρίως χαρούμενα πρόσωπα μετά από κάθε συνεδρία!!
Ως διοργανωτής είμαι πολύ χαρούμενος που ακούω μόνο καλά λόγια για το comp μου και ένας από τους λόγους είναι ότι είχα την καλύτερη ομάδα δίπλα μου!
@konstantinos_margetis ως επικεφαλής δικαστής
@hatzigeorgiou τον Γιατρό
Η καλύτερη ομάδα ασφαλείας (γνωστή και ως A-team) @beata_grickevica_freediver @marcin_rutkowski @filipjakubiak @cemal.yurteri @elen_diam
@tolisbellos ως τεχνικός αντιπρόσωπος και φυσικά @vividraka, ο Big Blue συνεργάτης τα τελευταία 8 χρόνια.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους βοήθησαν σε αυτόν τον διαγωνισμό να φτάσει σε αυτό το επίπεδο και όλους τους ανθρώπους του Μύτικα για την υποστήριξή τους.
Και στο τέλος θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους αθλητές για τις επιδόσεις τους!! Ειδικά οι δύο συνολικά νικητές Irena Vanova και Yaqoub Ben Jabal.
Ως προπονητής θέλω να συγχαρώ όλους τους αθλητές μου που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους!!
Οι δύο κυρίες του Παγκοσμίου ρεκόρ , @fayrouzfreediver και Άννα Ηλιάδου για τις WR επιδόσεις τους σε CWT και CNF για την κατηγορία M1.
@christoskarelos_freediver για τις γερές βουτιές του και τα δύο χρυσά μετάλλια παρά την ασθένειά του κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού (110 cwt & 93m cwtbf)
@mauroukonstantina (65 fim & 64 cwtbf) , @george.fragkoulis.50 70m cwtbf , @theoni_papas 55m cwtbf, @markellospolemitis 51m fim @ioannisterpo 40m fim.
Και του χρόνου στο #abb2025!













mytikaspress

2 σχόλια:

  1. Καλά κρασιά….. 20,000ευρώ πλήρωσε ο Δήμος Ξηρομέρου για μια (παράσταση) που δεν είδε κανένας δημότης παρά μόνο 2-3 του δημαρχείου που πήγαν τη βόλτα τους με σκάφος αναψυχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κανείς λάθος αδερφέ.
    Ο Μύτικας για μια εβδομάδα ήταν γεμάτος κόσμο. Καταστήματα εστίασης και ξενοδοχεία, επίσης γεμάτα. Ζεστάθηκε η τσέπη των επαγγελματιών. Δεν είναι κάτι αυτό; Προβλήθηκε ο δήμος στο βαθμό που μπορούσε. Μη τα ισοπεδώνουμε όλα. Το κόστος είναι ένα θέμα αλλά οι υπεύθυνοι θα έκαναν τα κουμάντα τους. Επίσης τζάμπα τίποτα δεν γίνεται. Πρέπει με κάθε τρόπο να επεκτείνουμε την καλοκαιρινή σεζόν, ώστε να υπάρχει οικονομική δραστηριότητα ικανή να αναπτύξει περισσότερο το δήμο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο