Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024

Υιοθετήθηκε από την ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας η πρόταση του Δήμαρχου Ακτίου Βόνιτσας κ. Κασόλα.


        Συνέχιση του προγράμματος ανέργων 55 – 67, ζητά η ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας. Κατά τη συνεδρίαση του ΔΣ της Π.Ε.Δ. Δυτικής Ελλάδας την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024 ο Δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας κ. Κασόλας με πρότασή του η οποία και υιοθετήθηκε από το ΔΣ, αποφασίστηκε ομόφωνα, να μεταβούν και οι 19 Δήμαρχοι της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και το ΔΣ της ΠΕΔ στην Αθήνα  για συνάντηση με του Υπουργό Οικονομικών την Τετάρτη 18-9-24, προκειμένου να συνεχιστεί απρόσκοπτα  η λειτουργία του προγράμματος 55-67, ενός προγράμματος τόσο χρήσιμου  για τους Δήμους, όσο και για τους εργαζόμενους που συμπληρώνουν τα απαιτούμενα ένσημα  για να συνταξιοδοτηθούν.

Διαβάστε ολόκληρη την δημοσίευση του κ. Κασόλα: 
 
Μετά απο πρόταση μου, που υιοθέτησε το ΔΣ της ΠΕΔ Δυτ Ελλάδος, στην συνεδρίαση της ΠΕΔ Δυτ. Ελλάδος στις 12-9-24 , αποφασίστηκε ομόφωνα απο το ΔΣ , να μεταβούν και οι 19 Δήμαρχοι της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και το ΔΣ της ΠΕΔ στην Αθηνα  για συνάντηση με του Υπουργό Οικονομικών την Τετάρτη 18-9-24, προκειμένου να συνεχιστεί απρόσκοπτα  η λειτουργία του προγράμματος 55-67, ενός προγράμματος τόσο χρήσιμου  για τους Δήμους, όσο και για τους εργαζόμενους που συμπληρώνουν τα απαιτούμενα ένσημα  για να συνταξιοδοτηθούν.
Μέσω του προγράμματος αυτού παρέχονται βασικές υπηρεσίες στους δημότες και κινούνται οι τοπικές αγορές. Δεν υπάρχει χρόνος για αναστολή του προγράμματος απο την 1/1/25, ας το καταλάβει επιτέλους το Υπουργείο Οικονομικών. Είμαστε δίπλα στους δημότες μας έμπρακτα όπως ήταν και το σύνθημα μας "Μαζί με τον Δημότη".


 

6 σχόλια:

  1. Μπράβο Κασόλα αρχηγέ και εκεί !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόνο αυτός ενδιαφέρετε για τον κοσμάκη και δε κοιτάει κόμματα και αν τον ψήφισες η όχι . Έχει βοήθησι πολύ κόσμο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΩΡΑΙΕΣ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΘΑΝΑΣΗ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΟΝ ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τώρα έχουμε Δήμαρχο που εμπνέει σεβασμό και ξέρει τι λέει και καταλαβαίνει τι ζητάει . Θα μας κάνει να ξεχάσουμε σύντομα τον Γιώργο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μαζί με τον δημότη,το είπες και γίνεται πράξη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΣΕΝ ΣΑΙΤ ΤΟ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΣΑΚΑΤΕΥΤΕΙ ΤΡΙΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΟΡΑ.ΣΗΚΩΣΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ .ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο