Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2024

Δελτίο Τύπου του Ομίλου Εταιρειών Τέφα για τους επιτυχόντες των πανελληνίων εξετάσεων.


Ο Όμιλος Εταιρειών Τέφα, με συνέπεια στις αξίες και τη φιλοσοφία του, αναγνωρίζει και επιβραβεύει τις προσπάθειες των παιδιών των εργαζομένων του που πέτυχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.....

Επιδεικνύουμε την απεριόριστη υπερηφάνεια μας για τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων, οι οποίοι με την αξία τους εξασφάλισαν μια θέση στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας. Ως ένδειξη αναγνώρισης της επιτυχίας τους, τους προσφέρουμε έναν φορητό υπολογιστή τελευταίας τεχνολογίας ως αρωγή στην μετέπειτα ακαδημαϊκή και επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Ευχόμαστε για όλα τα παιδιά των εργαζομένων του Ομίλου καλή αρχή και ένα λαμπρό μέλλον, συνεχίζοντας να κυνηγούν τα όνειρά τους έχοντας ως γνώμονα την πραγματοποίηση τους.

Στον Όμιλο Τέφα, παραμένουμε πιστοί στις αρχές και τις αξίες των ανθρώπων και των εταιρειών μας. Η αφοσίωση και η σκληρή δουλειά των μαθητών που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές εξετάσεις μας εμπνέει και μας θυμίζει διαρκώς τον βασικό ρόλο τον οποίο διαδραματίζει η εκπαίδευση και η ανάγκη στήριξης των νέων γενιών από εμάς.


Καλή σταδιοδρομία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο