Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2024

Τάκης Σταμάτης : Ύστερα από ένα αίτημα ετών ο δρόμος προς το Νεκροταφείο του Αγίου Κωσταντίνου στον Αετό Δήμου Ακτίου Βόνιτσας ολοκληρώθηκε


Ύστερα από ένα αίτημα ετών ο δρόμος προς το Νεκροταφείο του Αγίου Κωνσταντίνου, έχει ολοκληρωθεί. Ένα αίτημα που για χρόνια είχα κάνει εγώ ο Τάκης Σταμάτης σαν πρόεδρος κοινότητας Αετού Δήμου Ακτίου Βόνιτσας αλλά η τότε δημοτική αρχή επέλεγε να ρίχνει τσιμέντο σε ιδιωτικούς δρόμους και όχι σε δημόσιους.....
Αυτή την φορά το τσιμέντο ρίχτηκε στον σωστό δρόμο…

Ευχαριστούμε για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μας τον Δήμαρχο Δήμου Ακτίου Βόνιτσας Αθανάσιο Κασολα και τους Αντιδημάρχους Νικόλαο Βαρβάτο και Αθηνά Καρελου







17 σχόλια:

  1. Έργα όχι λόγια, μαζί με τον δημότη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό είναι ξεκάθαρα έργο του Τάκη Σταμάτη που ήταν το όνειρο του που ο καρρυ ήταν αυτός που δεν τον έβαζε σε κουβέντα.Σημερα πολλοί έσπευσαν να φοτωγραφηθουν οι κολοτουμπες μαζεμένες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γειά σου προεδραρα άστους ξέρουμε εμείς τι έχεις κάνει γι αυτό το δρόμο ο δήμαρχος Κασολας ευτυχώς δεν σε απογοήτευσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτοί που ρίχναν δήθεν το τσιμέντο μήπως κ.Κασολα είναι άλλη οι δουλειά τους και έχετε μπερδευτεί απλά σας ρωτάω;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο στον Τάκη για την στάση του δεν βάζει τρικλοποδιές στον Πρόεδρο όπως του έκαναν προηγουμένως οι δήθεν αυτόνομοι και οι γλειφτες γιατί ξέρει ότι το χωριό του μόνο βγαίνει χαμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτά και άλλα πολλά δήμαρχε θα το βαράς αλλά ίσως να είναι αργά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για ποιον πρόεδρο μιλάει ο παραπάνω σχολιαστής για τον κατσούλα και την παρέα του που σαμοταρίζανε για 5 χρόνια το δρόμο και τώρα πήραν τα φτυάρια να φωτογραφίζονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για τον Τάκη Σταμάτη λέω προεδραρα γιατί αυτός ειναι πρόεδρος εμείς ξέρουμε πόσο πολύ τον ήθελε αυτόν τον δρόμο όλα τα υπόλοιπα είναι αλλά λόγια να αγαπιομαστε. Ο κατσουλας πήρε το φτυάρι.

      Διαγραφή
    2. Ποιόν Κατσουλα μωρέ πρόεδρος κασολα είναι Τάκης Σταμάτης

      Διαγραφή
  8. Στην Κονοπινα τρέχουν τα φρεάτια δύο χρόνια ντροπή σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτό το αίτημα του υπέρλαμπρου προέδρου Σταμάτη ήταν σε όλα τα τεχνικά προγράμματα που έκαναν κάθε χρόνο η κοινότητα Αετού και το τοπικό συμβούλιο ομόφωνα, τα δήθεν όνειρα και στόχοι του προέδρου Τάκη Σταμάτη τα γνωρίζουν οι κάτοικοι του χωριού. Είναι ο μοναδικός πρόεδρος πανελλαδικά που εμπόδιζε φέρνοντας την αστυνομία τα έργα για τους κτηνοτρόφους του χωριού. Είναι ο μοναδικός πρόεδρος που συμπορευθηκε υποψήφιος με τον δήμαρχο που έκανε πρόσφυγες για τα έργα στο χωριό του με αποτέλεσμα να πάνε πίσω δύο χρόνια τώρα και βλέπουμε ποτέ θα γίνουν και αν θα γίνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί δν το έφτιαχναν τοσα χρόνια ο πρωην δημαρχαρας το είχε δει με τα μάτια του ότι δεν υπήρχε δρόμος δν αναρωτήθηκε πως πάει ο κόσμος στο νεκροταφείο ; Μήπως το εμπόδιζαν κάτι κατακάθια που δν ήθελαν να γίνει τίποτα στο χωριό για να κάνουν δήθεν ζημιά στο πρόεδρο όπως κ πολλά αλλά που δν έγιναν. Το λάστιχο ήταν παράνομο κ καλά έκανε κ το σταμάτησε για μερικούς ψήφους να μείνει το χωριό χωρίς νερό.

      Διαγραφή
    2. Έχεις δίκιο Γιώργο , 9 χρόνια δε ήσουν δήμαρχος γιατί δε τον έφτιαξες τον δρόμο για το νεκροταφείο ;;

      Διαγραφή
  10. Μόνο υπέρλαμπρο Πρόεδρο πρέπει να τον χαρακτηρίζουμε όντως!
    Γιατί είναι ο μόνος άνθρωπος σε αυτό το χωριο που όταν όλα καταρρέουν αυτός είναι εκεί και παλεύει για το χωριο του!
    Επειδή το αγαπάει και το πονάει,επειδή το λέει η ψυχούλα του και όχι επειδή το λέει το συμφέρον του και οι ψήφοφοροι!
    Που είναι όλοι αυτοί που κοκορεύονταν για το χωριο ότι ‘θα’ πράξουν τα δέοντα για το καλύτερο του τόπου τους;
    Γιατί εξαφανίστηκαν μετά την ήττα τους με τον Αποστολακη;
    Που είναι η αγάπη τους για το χωριο;
    Θα σας πω εγώ…Δεν υπάρχει ούτε έννοια ούτε αγάπη από αυτούς για το χωριο το μόνο που τους ένοιαζε είναι να εκλεγούν,να δοξαστουν,και να λάμψουν έστω και για λίγο.
    Αφού αυτό όμως δεν εγινε,τώρα έχουν κρυφτεί πίσω από τα πληκτρολόγια και τα κόμπλεξ τους!
    Ο Τάκης Σταματης όπως πάντα αλλά και τώρα κυρίως που ΔΕΝ εκλέχθηκε είναι εκεί για το χωριο του!
    Για όλα τα προβλήματα!
    Ξέρω πολλούς χωριανούς που τον πιάνουν και του λένε προβλήματα που έχει το χωριο,κι εκείνος δεν αδιαφορεί αλλά προσπαθεί να το λύσει!
    Και εδώ να τονίσω ότι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΩΦΕΛΟΣ!
    Εχει ανθρωπιά μέσα του και μόνο υπέρλαμπρος πρέπει να λέγεται ναι!
    Και εσείς που τον κατηγορείται,τουλάχιστον θα έπρεπε να νιώθετε και τυχεροί που τον έχετε εκεί κόντα σας γιατι με τις πράξεις του σας διδάσκει να είστε άνθρωποι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οταν ήταν η ώρα των ψήφων έσπευσε να βάλει το λάστιχο όταν ο Σταμάτης ζήταγε κάτι για το χωριό του όλοι κόντρα γιατί ήταν πρόεδρος του Κασόλα. Καλά τους κάνεις τώρα Τάκη ότι γίνεται τώρα στον Αετο είναι από σένα και από τον Τολια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο