Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024

Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση με το τρίτομο έργο του καθηγητή - Ιστορικού, Γιώργου Φερεντίνου.

 


     Πραγματοποιήθηκε, στην φιλόξενη αίθουσα "ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ", του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων, στην Αθήνα, την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024, η παρουσίαση με το τρίτομο έργο του καθηγητή - Ιστορικού, Γιώργου Φερεντίνου.

Διοργανωτές ήταν, η Παναιτωλοακαρνανική Συνομοσπονδία(ΠΑΝ.ΣΥ.) και η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ξηρομέρου(Ο.Π.ΣΥ.Ξ.) με τους προέδρους τους κ. Πάνο Χολή και Τάκη Στεργίου να απευθύνουν χαιρετισμό στην έναρξη της εκδήλωσης, επίσης χαιρετισμό απηύθυνε και ο πρόεδρος της εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών κ. Κώστας Καρούσος.

Εισηγητές ήταν ο καθηγητής Νεότερης και Σύγχρονης Ιστορίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου κ. Θανάσης Χρήστου, ο καθηγητής της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Γεώργιος Πιτσινέλης, την εκδήλωση συντόνισε ο Δημοσιογράφος-Συγγραφέας Χρυσόστομος Πατούλας.

Την παρουσίαση του βιβλίου παρακολούθησαν και τίμησαν με την παρουσία τους βουλευτές και πολιτευτές του νομού Αιτωλοακαρνανίας, εκπρόσωποι Πολιτιστικών Συλλόγων και άλλων Φορέων, και πολλοί συμπολίτες μας.

Δείτε τις φωτογραφίες από την εκδήλωση:






































































































































































































1 σχόλιο:

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο