Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Αντιπεριφερειάρχης Θανάσης Μαυρομμάτης στον Αγιασμό στο Περδικάκι Αμφιλοχίας


Στο Περδικάκι Αμφιλοχίας βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης  11 Σεπτεμβρίου ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας Θανάσης Μαυρομμάτης , καθώς παραβρέθηκε στον Αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στο δημοτικό σχολείο και νηπιαγωγείο  του χωριού.....

 Ο κ. Μαυρομμάτης έδωσε συμβολικά δώρα στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς όπως  και γραφική ύλη  για τις ανάγκες του σχολείου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας ευχήθηκε στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς καλή σχολική χρονιά με υγεία και δύναμη. Στην ομιλία του ανέφερε ότι είναι ιδιαίτερα χαρούμενος για την παρουσία του στο Περδικάκι Αμφιλοχίας.  

Επίσης τόνισε  ότι  όλοι θα πρέπει  να στηρίζουμε  τα ακριτικά χωριά, γιατί τα χωριά μας είναι αυτά που δίνουν δύναμη στην Ελλάδα και θα πρέπει να είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτά αλλά και για τις ομορφιές του τόπου μας.

Τον κ. Μαυρομμάτη υποδέχθηκαν ο Παναγιώτης Καπούλας πρόεδρος της κοινότητας Περδικακίου  και ο Θωμάς Μπαγιάτης Αντιδήμαρχος Αμφιλοχίας καθώς και εκπρόσωποι συλλόγων του χωριού. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο