Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024

74χρονος θύμα επίθεσης αδέσποτων στη Μ. Χώρα-μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο-θα κινηθεί νομικά (φωτο)


Άλλη μια επίθεση αδέσποτων σκυλιών καταγράφτηκε σήμερα σε περιοχή του Αγρινίου και συγκεκριμένα κοντά στο Ψηλογέφυρο.......

Μάλλον θα το έχει μετανιώσει 74χρονος άνδρας από την Μεγάλη Χώρα του δήμου Αγρινίου, όταν αποφάσισε το πρωί να περπατήσει από το χωριό του προς το ΔΑΚ. Στο ύψος του Ψηλογέφυρου και κοντά στο εκκλησάκι των Ταξιαρχών, δέχθηκε την επίθεση δυο μεγαλόσωμων σκυλιών όπως ο ίδιος κατήγγειλε στο agriniopress.

O ηλικιωμένος είχε στα χέρια του ένα καλάμι και επιχείρησε ανεπιτυχώς να απωθήσει τα σκυλιά, αφού ένα απο αυτά τον δάγκωσε στο πόδι. Τελικά, κατάφερε να διαφύγει και ειδοποίησε γνωστό του, ώστε να μεταβεί στο νοσοκομείο του Αγρινίου.

Ιατροί φρόντισαν το τραύμα του, του έδωσαν φαρμακευτική αγωγή και του έβαλαν επίδεσμο. Πλέον ο 74χρονος, σκοπεύει να κινηθεί νομικά κατά παντός αρμοδίου για το περιστατικό. Όπως δηλώνει ο ίδιος στο agriniopress, η κατάσταση στην περιοχή είναι ανυπόφορη από τα σκυλιά, τόσο αδέσποτα, όσο και δεσποζόμενα, που όμως δεν τα περιορίζουν οι ιδιοκτήτες τους.




agriniopress

2 σχόλια:

  1. Οι λεγόμενοι "φιλόζωοι"τα ταΐζουν στο συγκεκριμένο σημείο καί δεν τα παίρνουν στα σπίτια τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άμα τα είχε χτυπήσει θα τον είχαν ήδη στη ΓΑΔΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο