Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024

Ιόνια Οδός: «Άγιο» είχε 74χρονη γυναίκα, οδηγός που ανατράπηκε το αυτοκίνητο της.


      Σοκαριστικές εικόνες από τροχαίο ατύχημα το πρωί της Πέμπτης στην Ιόνια Οδό, όταν αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και βρέθηκε τουμπαρισμένο μέσα σε αυλάκι.

Το ατύχημα σημειώθηκε στο 117ο χιλιόμετρο του οδικού δικτύου, στο ύψος του κάστρου Λιμναίας στον κλάδο προς Ιωάννινα, στις 10:15 το πρωί.

Μια 74χρονη γυναίκα, οδηγός του ΙΧΕ οχήματος, σύμφωνα με πληροφορίες έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Το όχημα πέρασε πάνω από την προστατευτική μπάρα και ανατράπηκε με αποτέλεσμα να καταλήξει σε αυλάκι δίπλα στον δρόμο.

Η οδηγός, παρά την σφοδρότητα της ανατροπής, τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά, αλλά οι εικόνες από το σημείο είναι χαρακτηριστικές της έντασης του ατυχήματος.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση της Τροχαίας και του ΕΚΑΒ, προχώρησαν σε ενδελεχή προσπάθεια για την απελευθέρωση της γυναίκας από το τουμπαρισμένο όχημα, καθώς το είχε παγιδευτεί στις λαμαρίνες. Η μεταφορά της τραυματία στο νοσοκομείο πραγματοποιήθηκε αμέσως, με την ίδια να διαφεύγει τον κίνδυνο.

Η ένταση της σκηνής και η εικόνα του αναποδογυρισμένου αυτοκινήτου σοκάρουν, καθώς το ατύχημα θα μπορούσε να έχει πολύ σοβαρότερες συνέπειες.

 Πηγή: e-maistros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο