Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024

Συγχαρητήρια για την εκλογή του Παναγιώτη Χολή, σαν Πρόεδρος της Παναιτωλοακαρνανικής Συνομοσπονδίας (ΠΑΝ.ΣΥ) και σε όλο το νέο Κεντρικό Συμβούλιο.


Ημερομηνία 26-6-2024

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θέλω να συγχαρώ από τα βάθη της καρδιάς μου τον φίλο και συμπατριώτη μας από το Βασιλόπουλο Ξηρομέρου Παναγιώτη Χολή, για την εκ νέου εκλογή του ως Πρόεδρος της Παναιτωλοακαρνανικής Συνομοσπονδίας (ΠΑΝ.ΣΥ) και τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλα τα νεοκλεγέντα μέλη στο νέο Κεντρικό Συμβούλιο......

Ο Παναγιώτης ο Χολής δεν χρειάζεται συστάσεις και ούτε το έχει ανάγκη, έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια μέσα από το έργο, την προσφορά και την δράση του ποιος είναι και για το πόσο νοιάζεται και προσπαθεί να δει τον Δήμο Ξηρομέρου να πηγαίνει μπροστά.

Εύχομαι στον Πρόεδρο και σε όλα τα μέλη υγεία, δύναμη και καλό έργο για την Αιτωλοακαρνανία.


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ


ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΕΩΝ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ

7 σχόλια:

  1. Με ρε δήμαρχε αλλά τον σαμποταρισες προεκλογικα γιατί είχε αποψη και γνώση
    Απλά δεν ήταν τσιράκι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο λαός "ήθελε" στη Δημοτική Ενότητα Αστακού 9 Συμβούλους , οι οποίοι εκλέχτηκαν με διαφορά σταυρών ο 1ος με τον 9ο , να έχουν 23 σταυρούς διαφορά....Τυχαίο ; Δεν νομίζω. Αυτά, μόνο στην Ενότητα του Αστακού. Στην Αλυζία και στις Φυτείες δεν πέρασε αυτή η γραμμή σταυροδότησης των εκλεγμένων συμβούλων. Ποιος φταίει ; Μα ο ψηφοφόρος φίλε μου ο οποίος ψηφίζει με ιδιοτελή κριτήρια.

      Διαγραφή
  2. Μάλιστα κύριε Δήμαρχε, τώρα τον συγχαίρεις και έβγαλες και ανακοίνωση και θεωρώ ότι είναι ειλικρινής,αλλά για πες μας θα τον ήθελες και δημοτικό σύμβουλο. Δεν νομίζω ότι στεναχωρήθηκες που δεν εκλέχθηκε. Μάλλον ανακουφιστηκες. Κάτι παιδάκια σαν τον Πάνο ενοχλούν... την εξουσία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν τον ηθελες στο δημοτικο συμβουλιο γιατι ειναι πολυ δυνατος εσυ θες κατι γατακια ετσι για ναπεριφερονται και να λενε παντα ναι στην ψηφοφορια.....εχει ο καιρος γυρισματα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΒΑΛΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΧΟΛΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οταν βλέπεις συνεχώς την εκλογή του ιδίου και τις δράσεις τις ίδιες και χωρίς επαφή με τον χώρο, να προβληματίζεσαι. Πρέπει να σπάσουν τα αυγά για να γίνει ομελέτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τωρα γελάμε αν και σωστά τα συγχαρητήρια για την επανεκλογή του.Ο Δήμαρχος και το σύστημα του τον έκριναν ανεπαρκή για δημοτικό σύμβουλο γιατί θα ενοχλούσε και βάλανε με την Φρειδερίκο το χεράκι τους σε άτομα εξαρτημένα κατά τα αλλά θέλει να είναι χρήσιμος για τον τόπο και όχι αρεστός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο