Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024

ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ 52ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ / 30ΧΡΟΝΗ ΣΤΙΣ ΟΙΝΙΑΔΕΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΕ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ



Μια αυτοκτονία και μια απόπειρα είχαμε αυτές τις ημέρες στην περιοχή πράγμα που προκαλεί ανησυχία καθώς και τα δυο άτομα αντιμετώπιζαν κάποια προβλήματα υγείας.....

Στην μια περίπτωση το περασμένο Σάββατο το απόγευμα μια 30χρονη γυναίκα στην περιοχή των Οινιάδων,  αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή της κάνοντας χρήση φυτοφαρμάκου.

Ευτυχώς έγινε σύντομα αντιληπτή η ενέργειά της και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Μεσολογγίου όπου έγιναν όλα τα προβλεπόμενα και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Κλήθηκε βέβαια και η αστυνομία και σύμφωνα με το πρωτόκολλο εξετάστηκε από ειδικούς σχετικά με την ψυχική της υγεία. Όπως λένε οι πληροφορίες χρειάστηκε κάποια υποστήριξη η οποία και της παρασχέθηκε.

Ξηρόμερο. 52χρονος αυτοκτόνησε εισπνέοντας υγραέριο

Στην δεύτερη περίπτωση ένας 52χρονος άνδρας έβαλε τέρμα στη ζωή του σε χωριό του Ξηρομέρου μέσα στο σπίτι του.

Ο άνδρας ο οποίος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας έκανε το απονενοημένο ανοίγοντας την φιάλη υγραερίου σε ένα από τα δωμάτια του σπιτιού με αποτέλεσμα να υποστεί δηλητηρίαση και να χάσει τη ζωή του.

Τον εντόπισαν συγγενείς λίγο αργότερα και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο όμως ήταν ήδη αργά. Παράλληλα εντοπίστηκε και ιδιόχειρο σημείωμα όπου εξηγούσε τους λόγους της ενέργειάς του αυτής. Και σε αυτό το περιστατικό ειδοποιήθηκε η αστυνομία.

aixmi-news


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο