Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

Ο Μητσοτάκης την… έσπασε σε πολλούς με την υπουργοποίηση Καραγκούνη


 Μη αναμενόμενη ήταν η υπουργοποίηση του Κώστα Καραγκούνη για κάποιους παράγοντες της Νέας Δημοκρατίας στην Αιτωλοακαρνανία.

Και αυτό γιατί πίστευαν ότι τόσο ο Κώστας Καραγκούνης όσο και ο Μάριος Σαλμάς λόγω του «όχι» που είπαν στο γάμο των ομοφυλοφίλων, δεν θα είχαν πιθανότητες υπουργοποίησης από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Όσο για το Θανάση Παπαθανάση με δεδομένο ότι είναι νέος βουλευτής και δεν έχει κλείσει καλά – καλά ένα χρόνο παρουσίας στη βουλή οι πιθανότητες υπουργοποίησης ήταν εξ ορισμού περιορισμένες.

Όμως με το 28% των ευρωεκλογών ο Πρωθυπουργός αναγκάστηκε να σκεφτεί και να δράσει σε κάποιο βαθμό out of the box και έτσι ο Κώστας Καραγκούνης μπήκε στο υπουργικό συμβούλιο.

Έτσι ο διακαής πόθος κάποιων που έχουν βλέψεις για το ψηφοδέλτιο ήταν να μην μπει στο υπουργικό συμβούλιο κανείς βουλευτής της Αιτωλοακαρνανίας! Αλλά ο Μητσοτάκης χάλασε τα… σχέδια έτσι είναι πολύ πιθανό στις επόμενες εθνικές εκλογές όσοι στοχεύουν σε έδρα στη Βουλή να βρουν τον Κώστα Καραγκούνη να περιοδεύει στην Αιτωλοακαρνανία με υπουργικό αυτοκίνητο.


agrinioculture.gr

7 σχόλια:

  1. Ο κύριος Κ.Καραγκούνης υπερασπίστηκε τις αρχές και τις αξίες της ΝΔ με ήθος και εντιμότητα,στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν προσωπικά.Τις όποιες πολιτικές του διαφοροποιήσεις τις εξέφρασε με αξιοπρέπεια και επιχειρήματα,χωρίς ύβρεις,δείχνοντας παντα το ενδιαφέρον του και την αγάπη για την παράταξη και απείχε από προσωπικές τοποθετήσεις ενάντια στον πρωθυπουργό όπως συνέβη με άλλους και μάλιστα απροκάλυπτα.Στα δύσκολα όταν βουλευτές και υπουργοί ήταν εξεφανισμενοι έδινε την μάχη του με την παρουσία του στα κανάλια υπερασπιζόμενος τις πολιτικές της ΝΔ.Αυτη η πολιτική του στάση αναγνωρίστηκε και επιβράβευθηκε.Του αξίζουν τα καλύτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αν νομιζει ο κυριος μητσοτακης οτι με το να τοποθετηθει πχ υπουργος στον ταδε νομο οτι θα γυρισει το παιχνιδι ειναι νυχτωμενος το παιχνιδι γυριζεται με αλαγες στην πολιτικη του.ας λυσει τα προβληματα και τοτε θα ειναι νικητης . με τον συγκεκριμενο μαλλον ζημια του εκανε γιατι θα αρχισει να ζηταει ο κοσμος τα παλια ρουσφετια που σημερα δεν υπαρχουν στο βαθμο που υπηρχαν καποτε. αλαξαν τα πραγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΠΟΤΕ ΦΙΛΟΙ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΕΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΛΥΜΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΑΣ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η υπουργοποίηση του κ.Κ. αφορά τον ίδιο και το στενό πολιτικό του περιβάλλον. Γι όλους τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπάρχουν κ νοσταλγοί του Κατρουγκαλου Πολλακη Τζαγκρη φίλη ίΒαρεμενου Κουρουμπλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάλι κόψατε το σχόλιο που δεν διαφημίζει τον Καραγκούνης, ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άξιος τσανακογλυφτης του καραγγουνη ποιες αρχές και αξίες το νομοσχέδιο πέρασε με την ψηφο των άλλων κομμάτων αν δεν ψηφιζόταν από αυτούς τότε να έβλεπα την μαγγια του καραγγουνη δηλαδή τζάμπα μάγκας γαλάζια φύκια και νταιληκια μπλε κορδέλες και μεταξωτές τερεται η ώρα που τα κλεπτοκρατία κοματα θα εξαφανιστούν σκερτσος γεραπετριτης στη γκαιει παρέλαση καληνύχτα και όνειρα γλυκά με τον καραγγουνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο