Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Η ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΣΤΑΚΙΩΤΩΝ ( ΦΩΤΟ)

 


......













18 σχόλια:

  1. να ενημερώσουμε τους φιλους που προσηλθαν στην γενικη συνελευση και δεν διακρινονται στα φωτογραφικα στιγμιοτυπα οτι ο λόγος της απουσίας τους ειναι οτι ο φιλος φωτογραφος που βρεθηκε εκει(και μαλιστα χωρις να ειναι καν Αστακιωτης) ειχε μια πολυ σοβαρη υποχρεωση και επρεπε να αποχωρησει .Καθοτι ειναι γνωστο σε τετοιου ειδους μαζωξεις η καθυστερηση παντα ειναι μεσα στο πρόγραμμα, ο φιλος (Βασιλης Φουρτουνης) καλυψε μονο τα πρωτα πεντε λεπτα της εναρξης και αποχωρησε.Ως εκ τουτου ολοι οσοι παρευρεθηκαν στην συνέχεια δεν ήταν δυνατόν να διακρινονται σε φωτογραφικα στιγμιότυπα. Μας λειπεί και εμας η εικόνα αυτή διοτι ετσι δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα της συνέλευσης
    ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πω πω κόσμος... οι σύλλογοι έχουν τελειώσει προ πολλού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. συνέλευση μαζική ήταν αυτή ; ή απελπισία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κε Χρήστο Μπόνη.κάθε αρχή και δύσκολη, η προσπάθεια μετράει.
    Και του χρόνου περισσότεροι συμπατριώτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απαντήσεις
    1. δέν μπορεις να γίνεις ουτε τοπικός σύμβουλος στο χωριό σου και γι αυτό κάνεις προπαγάννδα κατα του σύλλογου.

      Διαγραφή
  6. αυτά βλέπουν κατι υποψήφιοι δήμαρχοι του Αστακού και κάνουν τους δυνατους στα blόg
    και δέν τολμάνε να κάνουν ζωντανές συγκεντρώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εσείς λοιπόν θέλετε να έχετε ένα σύλλογο και δικαίωμά σας (τον ονομάσατε κιόλας "απανταχού", καλύπτετε όλο το σύμπαν, πχ στη Θεσσαλονίκη να μην φτιάξουν αν υπάρχουν αστακιωτες, τους καλύπτετε εσείς, ούτε ο οικουμενικός Πατριάρχης να ήσασταν) και κάνετε το κέφι σας λοιπόν και καλά κάνετε. Αλλά να μην απαιτείτε όμως να χρηματοδοτείστε από τα χρήματα του φορολογούμενου δημότη. Τα γούστα, τα χόμπι και τα κέφια πρέπει να πληρώνονται από την τσέπη μας, όχι άλλοι να πληρώνουν και άλλοι να κάνουν τη λεζάντα τους, όχι μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στο "φίλο" που γράφει "τρεις και ο κούκος" , θα είχα να του πω το εξής: αν ερχόνταν κι αυτός να γίνουμε τεσσερις θα είχε καταρριφεί και η παροιμία, προτίμησε όμως τον καναπέ του.
    Ο εδώ και πολλά χρόνια ενενεργός Σύλλογος των Απανταχού Αστακιωτών, έχει προ καιρού αποκτήσει ένα Διοικητικό Συμβούλιο που έχει τα παρακάτω αξιόλογα χαρακτηριστικα.
    1. Έχει ένα δραστήριο και ικάνο Πρόεδρο και έχει μέλη στο Δ.Σ νεαράς ηλικίας με όρεξη για προσφορά που δεν το συναντάς εύκολα σε κανένα άλλο σύλλογο του Ξηρομέρου.
    2.Η δραστηριότητά του ξεκίνησε μέσα στην πανδημία και έχει παρουσιάσει ένα πλουσιο σε δράση έργο: Κατασκευές πέτρινων καθισμάτων στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου, Αθλητικές δραστηριότητες που έχουν γίνει θεσμός, αγώνες δρόμου στην μνήμη του Π. ΚΑΡΑΣΕΒΔΑ, διεξαγωγη ποδοσφαιρικών αγώνων για να τιμήσουν τους παλαίμαχους του ιστορικού μας σωματείου ΗΡΑΚΛΗ ΑΣΤΑΚΟΥ, προχώρησε στη κατασκευή προτομής του Π. ΚΑΡΑΣΕΒΔΑ, δημιούργησε για τους ετεροδημότες Τράπεζα Αίματος, προχώρησε σε αγορές βιβλίων ντόπιων συγγραφέων για τον εμπλουτισμό των βιβλιοθηκων σε επίπεδο δήμου και όχι μόνο και όπως φαντάζομαι θα οργανώσει και άλλες εκδηλώσεις για το μέλλον.
    3.Τα μέλη του Δ.Σ δεν διακατέχονται από εσωστρέφεια και μιζέρια.
    4.Λειτουργεί στο φως της ημέρας και τέλος ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΑΜΕΙΟ που χρόνια ολόκληρα ο σύλλογος από "ταμείον ήτο μείον".
    Αν λοιπόν θέλουμε να υπάρχει ένας τέτοιος ενεργός σύλλογος που με την βοηθειά μας μπορεί να κάνει θαύματα, ας αφήσουμε τις κουβέντες και τις ανούσιες κριτικές και ας πλαισιώσουμε υπεύθυνα σαν ετεροδημότες την δράση του.
    Αυτά απο ένα απλό μέλος του "Συλλόγου των Απανταχού Αστακιωτών".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν ήταν καμιά Κομματική συγκέντρωση Αστικών Κομμάτων Ν.Δ. ΠΑΣΟΚ-Κινάλ , ΣΥΡΙΖΑ
    θα γινόνταν το αδιαχώρητο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για τον 3.00μ.μ
    Εμείς οι Αστακιώτες φτιάξαμε ένα σύλλογο το έτος 1969 για να ενώσουμε στον προβληματισμό μας όλους τους Αστακιώτες κατ΄αρχήν της Αθήνας. Με την πάροδο του χρόνου ο σύλλογος έκανε μέλη του και όλους τους ετεροδημότες που ήταν και σε άλλες πόλεις και χωριά της Ελλάδας, γιατί το ζήτησαν και καλά πράξαμε.Έμεις στο σύλλογο αυτό δεν κάνουμε το κέφι μας, ούτε λεζάντα, απλά κάνουμε έργο καλό και βοηθάμε με διάφορες εκδηλώσεις τον τόπος μας να πάει μπροστά.
    Έμεις δεν είμαστε του "του δεν κάνω τίποτα, δεν παθαίνω τίποτα". Εμείς κάνουμε έργο καλό για να βοηθήσουμε με διάφορες εκδηλώσεις τον τόπος μας να πάει μπροστά. Εμείς σαν μέλη δίνουμε την συνδρομή μας, αυτή που μπορούμε, για να μπορεί ο σύλλογος να ανταπεξέλθει σε έξοδα του στις εκδηώσεις που προγματοποιεί και καλά κάνουμε. Από την τσέπη μας λοιπόν πληρώνουμε και όχι από την τσέπη του κάθε φορολογούμενου πολίτη που στο τέλος - τέλος δεν είναι και μέλος του Συλλόγου. Άρα τα κόλυβα και τα μνημόσυνα είναι καλυμένα εξ' ολοκλήρου από τις συνδρομές μας. Αυτά!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Από την πολυθρόνα σας ξέρετε να κάνετε κριτικές. Προφανώς έτσι δείχνετε και το πόσο αδιάφοροι είστε για τον τόπο σας, και το ότι δεν γνωρίζετε ότι ο σύλλογος δεν χρηματοδοτείται από την τσέπη σας, και επίσης καταφέρνετε να δείξετε την κακιά που κρύβεται στην ψυχή σας. Εγώ που δεν είμαι καν από τον Αστακό, χαίρομαι ιδιαίτερα που μία ομάδα ανθρώπων προσπαθεί να κρατήσει ζωντανό τον σύλλογο και μέσα από αυτόν τα ήθη και τα έθιμα του τόπου. Να δώσω συγχαρητήρια για όλα αυτά που έχει προσφέρει ο σύλλογος σε αυτά τα λίγα χρόνια ύπαρξης του, και να ευχηθώ καλή συνέχεια στο έργο σας και δύναμη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. καλά τόσοι εκεί. δέν είχατε ενα κινητό να τραβήξετε καμία φωτογραφία ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τα λόγια είναι περιττά και να σταματήσουμε να κριτικάρουμεγιατι όλοι μας αγαπάμε τον τόπο μας και να ανασκομποθουμε να κάνουμε κάτι γιατί έτσι που πάει να γίνει μας βλέπω να τραβάμε για αλλού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπου και να ΠΑΜΕ εμείς οι μή προνομιούχοι
      το Μεγάλο Κεφάλαιο κάνει κουμάντο και θα συναντάμε.

      Διαγραφή
  14. Ολοταχώς για σύλλογο σφραγίδα κρίμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο