Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022

Πολιτιστικό Κέντρο Λουτρού: Τακτική Αιμοδοσία την Κυριακή 25/9/2022

 


Την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022 από τις 9.00 έως τις 13.00 θα πραγματοποιηθεί η τακτική αιμοδοσία στο αγροτικό ιατρείο Λουτρού Αμφιλοχίας που διοργανώνει το πολιτιστικό κέντρο Λουτρού και περιχώρων με την υποστήριξη του Γ.Ν. Αγρινίου _ Νοσηλευτική ομάδα, Τμήμα αιμοδοσίας, και τη συνεργασία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου.

Σας καλούμε να στηρίξετε αυτήν την πράξη ανιδιοτελούς προσφοράς και γνήσιας αλληλεγγύης σε μια εποχή που οι ανάγκες των συνανθρώπων μας είναι μεγάλες.

Με αφορμή την επικείμενη αιμοδοσία ο σύλλογος μας υπογραμμίζει τις τεράστιες ελλείψεις που διαπιστώνονται στο σύνολο των ιατρικών δομών της χώρας και του νομού μας εξαιτίας της υποχρηματοδότησης που οδηγεί στην υποστελέχωση.

Δεν αποτελεί απλώς αίτημα αλλά πάνδημη απαίτηση η στήριξη των νοσοκομείων Αγρινίου και Μεσολογγίου καθώς και των κέντρων υγείας, των αγροτικών ιατρείων και του ΚΕΦΙΑΠ με ιατρικό, νοσηλευτικό, διοικητικό προσωπικό καθώς και σύγχρονο εξοπλισμό προκειμένου να παρέχουν ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και να διασφαλιστεί ο Δημόσιος και Δωρεάν χαρακτήρας της υγείας.

Στεκόμαστε επίσης, αλληλέγγυοι στον αγώνα των νοσοκομειακών γιατρών και ζητάμε την άρση δίωξης της προέδρου της ΟΕΝΓΕ για τη συνδικαλιστική της δράση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο