Δευτέρα 11 Απριλίου 2022

Eπίσκεψη που πραγματοποίησε στην Οικονομική Υπηρεσία του δήμου Ναυπάκτου.


Επίσκεψη πραγματοποίησε ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ, Κωνσταντίνος Καραγκούνης στην Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Ναυπακτίας, όπου συζήτησε με τον πρόεδρο της ΔΗΜ.ΤΟ ΝΔ.....
Διαβάστε περισσότερα »
και Προϊστάμενο του τμήματος Προϋπολογισμού και Λογιστηρίου της υπηρεσίας, κ. Νικηφόρο Μακκό καθώς και με λοιπούς προϊσταμένους και υπαλλήλους των υπολοίπων τμημάτων.



Κεντρικό θέμα της συζήτησης αποτέλεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά τόσο οι εργαζόμενοι επί τω έργω όσο και οι πολίτες κατά την εξυπηρέτησή τους. Εκφράστηκε δε από τους υπαλλήλους η δυσκολία που φέρει για την υπηρεσία το ζήτημα ρύθμισης του τέλους ακίνητης περιουσίας, όπως επίσης και κεντροποίησης του συστήματος με άλλες πλατφόρμες του δημοσίου, ώστε να διευκολυνθεί ακόμη περισσότερο η εξυπηρέτηση των πολιτών. Ο κος Καραγκούνης, ακούγοντας με προσοχή το εν λόγω αίτημα, έλαβε την πρωτοβουλία και τηλεφώνησε εκείνη τη στιγμή στον Υφυπουργό Οικονομικών, κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο για να τον ενημερώσει σχετικά. Ο Υφυπουργός συνέστησε στον κ. Καραγκούνη να καταθέσουν οι εργαζόμενοι σχετικές προτάσεις επί του ζητήματος, διότι επίκειται στο ερχόμενο διάστημα σχετική νομοθετική παρέμβαση του Υπουργείου, πράγμα που μετέφερε ο βουλευτής στους υπαλλήλους και αναμένεται να πραγματωθεί άμεσα.

Οι παρευρισκόμενοι ευχαρίστησαν τον κ. Καραγκούνη για την ουσιαστική συνάντηση και την άμεση δράση του και εκείνος με τη σειρά του, τους διαβεβαίωσε ότι θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους για να συνδράμει με όποιον τρόπο μπορεί στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

1 σχόλιο:

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο