Τετάρτη 6 Απριλίου 2022

Προχωρά κανονικότατα το έργο του Λιμενικού Ταμείου στη παραλία του Αστακού, εντός της συμβατικής του προθεσμίας.

 

Όπως σας ενημερώσαμε με σχετική μας ανάρτηση στις 18 Μαρτίου 2022 (δείτε εδώ), προχωρά κανονικότατα το έργο του Λιμενικού Ταμείου στη παραλία του Αστακού, εντός της συμβατικής του προθεσμίας......
Δόθηκε και η παράταση εργασιών, για την οποία σας είχαμε αναφέρει, λόγω του ότι ζητήθηκε από τον ανάδοχο, από το Λιμενικό Ταμείο, να μην μπει τον Νοέμβριο στο έργο, αλλά να ξεκινήσει το έργο λίγο αργότερα και θα δοθεί η διαφορά στη συμβατική προθεσμία ως παράταση εργασιών, μιας και παράλληλα ήταν σε εξέλιξη το έργο της Α' φάσης της ανάπλασης του Αστακού και θα δημιουργούνταν μεγάλα προβλήματα στη λειτουργία του οικισμού, με δύο έργα ταυτόχρονα σε εξέλιξη σε κοντινά μεταξύ τους σημεία.
Πράγματι το έργο ξεκίνησε λίγο αργότερα στις 21 Φεβρουαρίου 2022 και σήμερα έρχεται το Λιμενικό Ταμείο να δώσει την παράταση που είχε υποχρέωση, αφού αυτό ζήτησε να καθυστερήσει η έναρξη των εργασιών, για το λόγο που προαναφέραμε. Πράγματα απλά και κατανοητά στον καθένα άνθρωπο, εκτός αν είσαι κακοπροαίρετος ή κάτι άλλο πιο σοβαρό.
Με το καλό λοιπόν σύντομα να ολοκληρωθεί το έργο, το δικαιούται ο Αστακός και οι Αστακιώτες, οι οποίοι είχαν πολλά χρόνια να δουν έργα στον οικισμό που να βελτιώνουν την ποιότητα της καθημερινότητας τους.
Ένα μικρό αλλά σημαντικό έργο ανάπλασης, σε ένα σημείο που αποτελεί αναφορά και σημείο συνάντησης για την πόλη και τους κατοίκους, την παραλία της πόλης του Αστακού, που κάτοικοι και επισκέπτες κάνουν την καθημερινή τους βόλτα και απολαμβάνουν τα πολλά και όμορφα καταστήματα εστίασης που βρίσκονται στο σημείο και τις υπηρεσίες που οι επαγγελματίες του συγκεκριμένου κλάδου παρέχουν.
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο της παράτασης εργασιών.
mytikaspress

6 σχόλια:

  1. Ορέ Τόλια Καραμέλα, δεν στουχα οτ θα κανις τέτοιες δλιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μυτικά πρες ότι και να γράψεις εσύ δεν σε πιστεύω. Εγώ πιστεύω ότι γράψει ο μπάρμπα Τομ και ο μπάρμπα like....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν πέσει θάλασσα επάνω θα γίνει κομμάτια υπάρχει ειδικό μπετο όπως στο λιμάνι στο πλατυγιαλι πόσο πάει το κιβικο. 5×100×0.8=40κυβικα.104000:40=2500ευρω!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όταν πέσει θάλασσα επάνω θα γίνει κομμάτια υπάρχει ειδικό μπετο όπως στο λιμάνι στο πλατυγιαλι πόσο πάει το κιβικο. 5×100×0.8=40κυβικα.104000:40=2500ευρω!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολλά είναι 40 κυβικά 3 κυβικά είναι. Τους είδα και εγώ το ρίχναν με κουβαδάκια θαλάσσης. Αλήθεια να φανταστείς λίγο πιο κάτω ήταν μαζεμένοι κάποιοι της αντιπολίτευσης και φτιάχναν καστράκια με την άμμο . Αντε να χαθείτε ρε απατεώνες δεν κανατε τίποτα τόσα χρόνια και τωρα που γίνονται έργα έχετε βγάλει το σκασμό

      Διαγραφή
  5. Ας ελπίσουμε ότι θα απολαμβάνει ο κόσμος τη βόλτα του και όχι δίνοντας προτεραιότητα στη διέλευση αυτοκινήτων ή παρκάροντας . κ. Τριανταφυλλάκη ελπίζω να πάρετε θέση και να πράξετε αποφασιστικά. Καλημέρα σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο