Πέμπτη 14 Απριλίου 2022

ΔΡΑΣΗ ΑΚΤΙΝΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ


Με αφορμή την Ημέρα του Έθνους των Ρομά, στις 8 Απριλίου, οι Εθελοντές της Ακτίνας Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου συμμετείχαν σε περιβαλλοντική δράση που πραγματοποίησε το 13ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου και ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου.......
Διαβάστε περισσότερα »
Εθελοντές, η διεύθυνση του σχολείου, μέλη του συλλόγου, δάσκαλοι και μαθητές ανέλαβαν τον καθαρισμό του περιβάλλοντος χώρου και του προαύλιου του Δημοτικού Σχολείου.

Η υπεύθυνη της Ακτίνας Εθελοντισμού κ. Βούλα Αρτίκου Γουργολίτσα όλους όσους συμμετείχαν στη δράση :

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνεργαστήκαμε μαζί σας για τη συγκεκριμένη δράση με αφορμή την Ημέρα του Έθνους των Ρομά. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό ο εθελοντισμός να ενταχθεί στα σχολεία, να βοηθήσει στη μετέπειτα εξέλιξη του χαρακτήρα των παιδιών, της κοινωνικότητάς τους και με σιγουριά μπορώ να πω ότι μπορούν να γίνουν οι εθελοντές του αύριο. Ο εθελοντισμός δεν γνωρίζει όρια και διακρίσεις. Με την δική μας καθοδήγηση, της διευθύντριας κ. Παρασκευής Κατσιώπη, των δασκάλων και του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων από, εν δυνάμει, εθελοντές γίνατε οι απόλυτοι πρωταγωνιστές. Ελπίζουμε να συναντηθούμε ξανά.”
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο