Κυριακή 3 Απριλίου 2022

Πρόβλημα στην επαρχιακή οδός Αετός – Μπαμπίνη




Στην επαρχιακή οδός Αετός – Μπαμπίνη και συγκεκριμένα στο 4ο χιλιόμετρο  η οδός  έχει υποστεί καθίζηση, και  ρωγμές  δεξιά και αριστερά, και σε ένα σημείο που βρίσκεται γέφυρα για να περνούν τα νερά τοπικού υδατορρέματος έχει δημιουργηθεί τοπικό βύθισμα.

 Φίλος του xiromeronews  έστειλε φωτο από το δρόμο και έκανε και το παρακάτω σχόλιο

 <<στο σημείο αυτό γέμισαν οι τσιμεντοσωλήνες από φερτά υλικά και με κάθε νεροποντή ο δρόμος γίνετε επικίνδυνος  γιατί σιγά σιγά αρχίζει να φθείρετε η άσφαλτος   με αποτέλεσμα να γίνετε πολύ ποιο επικίνδυνος και να κινδυνεύει να προκληθεί ατύχημα από τα αυτοκίνητα που κινούνται. Οι ντόπιοι το  έχουν μάθει και αποφεύγουν το συγκεκριμένο σημείο, όμως καθημερινά λόγω της κίνησης του , εκατοντάδες οδηγοί περνούν από εκεί και σίγουρα θα προκληθεί ζημιά>>











6 σχόλια:

  1. Όλοι οι δρόμοι στο Ξηρομερο ειναι σε κακό χάλι! Στον Αστακό,στο Βασιλοπουλο ,στο Καραισκακη , στη Μαχαιρά , παντου βλέπεις μια άθλια κατάσταση.Το Ξηρομερο έχει παραδοθεί στη φθορα του χρόνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι στα πλαίσια ανάπτυξης του οδικού δικτύου για την μετάβαση από αυτοκίνητο σε κάρο. Οι κεντρικοί δρόμοι όλων των κοινοτήτων είναι άκρως επικίνδυνοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. που να δεις τι γινετε στο κεντρικο δρομο κανδηλα μυτικα τσακινετε γαιδαρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να δώσεις πολλά μπράβο στον πρώην δήμαρχο και πρώην αντιπεριφερειάρχη που ήταν από την κανδήλα

      Διαγραφή
  4. Περιφερειακοί δρόμοι ειναι γιατί δεν τους έφτιαξε ο Κατσιφάρας που ψηφίζεται τόσα χρόνια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μου αρέσει που θέλουμε να λεγόμαστε και ευρωπαϊκή χώρα. Πουθενά αλλού στην Ευρώπη δεν θα δεις τέτοια χάλια. Εκεί τα λεφτά των φορολογουμένων πιάνουν τόπο και δεν πηγαίνουν στα στομάχια των λαμογιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο