Κυριακή 10 Απριλίου 2022

Μήνυμα Σπυρόπουλου από το Αγρίνιο: Χωριό – χωριό, πόλη – πόλη να δημιουργήσουμε σχέση εμπιστοσύνης με τον λαό

 


Το μέλος Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Σπυρόπουλος βρέθηκε σήμερα στο Αγρίνιο, στo πλαίσιo της αυτοοργάνωσης και την πορεία του κινήματος προς το Συνέδριο, στις δράσεις που πραγματοποιούνται στην Αιτωλοακαρνανία χθες Σάββατο και σήμερα Κυριακή.
Διαβάστε περισσότερα »

Η πρώτη δράση πραγματοποιήθηκε στη Ναύπακτο χθες το απόγεμα στο Εργατικό Κέντρο Ναυπάκτου.

Η δεύτερη δράση ήταν προγραμματισμένη στο Αγρίνιο για σήμερα, νωρίτερα το πρωί, στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας.

Στις διαδικασίες των παραπάνω δράσεων λαμβάνει μέρος το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Ανδρέας Σπυρόπουλος, ο Βουλευτής Αιτωλ/νίας Δημήτρης Κωνσταντόπουλος και μέλη της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κίνημα Αλλαγής.

Ο κύκλος των δράσεων αυτών ολοκληρώνεται στο Μεσολόγγι σήμερα στις 6.30 μμ στο Εργατικό Κέντρο Μεσολογγίου.

Στις πλαίσιο των διαδικασιών των δράσεων συμμετείχε και συμμετέχει το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Ανδρέας Σπυρόπουλος, ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Δημήτρης Κωνσταντόπουλος και μέλη της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος.

Στόχος τελικός μέσα από την συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσότερων μελών του κόμματος είναι να γίνει ξανά  πρωταγωνιστής στην  πολιτικής ζωή του τόπου το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής.


sinidisi.gr

3 σχόλια:

  1. Ούτε χωριό ούτε πόλη απέμεινε στην Αιτωλοακαρνανία να του πει κάποιος μετά δεκαπέντε χρόνια κρίση και μνημόνια. Μόνο γεροντια με χαλασμένα ποδαρια και μεσήλικες κτηνοτρόφοι χωρίς οικογένειες. Λογικά δεν έχει πατήσει ποτέ στο νομό αυτός. Που είναι οι εποχές που είχαν νόημα τέτοιες παραινέσεις έστω και σε πολιτική πόλωση, και που οι πολιτικοί έμεναν μόνιμα στο νομο και στήριζαν την τοπική κοινωνία. Τώρα γέμισε ο τόπος γυρολόγους αθηναιους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χα χα χα μεκανες και γελασα φιλε 1:24 ποτε ρε φιλε οι πολητικοι εμεναν εδω???ποια περιοδο και ποιοι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑΘΗΜΕΝΗ Η ΠΑΣΟΚΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΚΟΥΦΙΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΗΛΙΣΗΣ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΖΙΒΑΓΚΟ ΣΤΑ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΡΑΒΑΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο