Σάββατο 9 Απριλίου 2022

Γιώργος Βαρεμένος: Γνωστή από πριν η πρόκληση με το τάγμα Αζόφ

 


«Η παρουσία άνδρα του τάγματος Αζόφ στην ελληνική Βουλή ήταν γνωστή από πριν και, τουλάχιστον όποιος παρατηρούσε την οθόνη στην αίθουσα αρκετά πριν την σύνδεση με τον πρόεδρο Ζελένσκι,....... είδε τον προαναφερόμενο ναζί να μιλάει, προφανώς στα πλαίσια του τεχνικού ελέγχου εν όψει της επίσημης παρουσίας του ενώπιον του Κοινοβουλίου.» Αυτό τόνισε ο βουλευτής Γιώργος Βαρεμένος, μιλώντας στον Ρ/Σ “Ιόνιον FM” και σε τρείς περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς της Μακεδονίας, τονίζοντας ότι η προσωπική του στάση είχε το νόημα ότι η ιστορική προσβολή δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή.


«Ο εκλεγμένος πρόεδρος Ζελένσκι δήλωσε πρόσφατα, απαντώντας σε ερώτηση Αμερικανού δημοσιογράφου για το τάγμα Αζόφ: «Είναι αυτοί που είναι, αλλά πολεμούν για την Ουκρανία». Επειδή ακριβώς είναι αυτοί που είναι, δηλαδή πατενταρισμένοι νεοναζί με αγκυλωτούς σταυρούς, δεν είχαν καμμία θέση στην ελληνική Βουλή, όπως μέχρι τώρα σε κανένα κοινοβούλιο απ’ όσα μίλησε ο Ουκρανός Πρόεδρος. Ποιός θα αναλάβει έμπρακτα την ευθύνη γι’ αυτήν την ντροπή και τί νόημα έχουν οι επιθέσεις στην αντιπολίτευση προκειμένου, με την καλλιέργεια τεχνητού διχασμού, να μετατοπισθούν οι ευθύνες γι’ αυτήν την ιστορική κηλίδα», κατέληξε ο βουλευτής.

2 σχόλια:

  1. Βρε βαρεμένε αφού η ομιλία αυτού του Αζόφ ήταν βιντεοσκοπημένη δεν ήταν live πως κατάλαβες ότι συνεννούνταν με κάποιον; Μα να είσαι μέσα στη Βουλή και να μην καταλαβαίνεις τι σου γίνεται. Τι ψηφίζει ο κόσμος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΜΗΛΗΣΕΙ Ο ΔΙΚΤΆΤΟΡΑΣ ΠΟΎΤΙΝ ΤΟΤΕ ΤΙ ΚΆΝΟΥΜΕ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο