Τρίτη 19 Απριλίου 2022

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ : ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΗ.


Μετά την απόλυτα επιτυχημένη ολοκλήρωση των εργασιών του 3ου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, καλούμαστε όλοι να κάνουμε πράξη τις αποφάσεις του και να υλοποιήσουμε την πρόταση του Προέδρου μας AΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ,.....
Διαβάστε περισσότερα »
η οποία υπερψηφίστηκε από τους συνέδρους με την ισχυρή πλειοψηφία του 75%, τόσο για την εκλογή του Προέδρου όσο και των μελών Κεντρικής Επιτροπής από τη βάση.

Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί την 15η Μαΐου στο Δημαρχείο Αστακού. Δικαίωμα συμμετοχής σε αυτήν έχουν όλα τα μέλη της Ο.Μ. ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΣΥΡΙΖΑ -ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, καθώς και όλοι όσοι θέλουν να προσέλθουν την ίδια μέρα και να εγγραφούν είτε ως μέλη είτε ως φίλοι στον πολιτικό μας χώρο.

Είναι πλέον στο χέρι μας να υπάρξει η μέγιστη δυνατή λαϊκή συμμετοχή, έτσι ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ να αποτελέσει το πιο μεγάλο και δημοκρατικό οργανωμένο κόμμα της Αριστεράς σε όλη την Ευρώπη.

Ένα κόμμα στο οποίο τα μέλη και οι φίλοι του δεν θα είναι απλά παρατηρητές των πολιτικών εξελίξεων, αλλά μέσω της συμμετοχής τους θα μετατρέπονται στους συνδιαμορφωτές των αποφάσεων και της πολιτικής του κόμματος.

Την 15η Μαΐου, συντρόφισσες και σύντροφοι, φίλες και φίλοι, δημοκράτες και προοδευτικοί πολίτες της περιοχής, μπορούμε και πρέπει να την καταστήσουμε μέσω της συμμετοχής μας την αρχή του τέλους της πλέον αντιλαϊκής, αντιδημοκρατικής και κοινωνικά ανάλγητης κυβέρνησης που γνώρισε ο τόπος από τη μεταπολίτευση και μετά.

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΗ.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ 15ης ΜΑΙΟΥ.

6 σχόλια:

  1. ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία με την κοινωνία για την κοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Δεύτερη Φορά Αριστερά ΕΡΧΕΤΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι να έλθει ο ΣΥΡΙΖΑ να ηρεμήσει ο λαός απο την φτωχοποίηση
      και την ανέχεια, στα ειδη πρώτης ανάγκης.

      Διαγραφή
  3. Μόνος του θα είναι υποψήφιος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κανένας μόνος μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ
    Όλοι μαζί μια καρδιά μια ψυχή.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κεντρώο κόμμα. Αριστερά πραγματική είναι μόνο το
    Κ.Κ.Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο