Τρίτη 19 Απριλίου 2022

Αποδοχή ποσού 39.680 € από το Πράσινο Ταμείο. Σκοπός η «Εκπόνηση Επιχειρησιακού Σχεδίου Εξασφάλισης Κοινόχρηστων και Κοινωφελών Χώρων (Ε.Σ.Ε.Κ.Κ.) του Δήμου Ξηρομέρου».


Με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ξηρομέρου, έγινε αποδοχή του ποσού των 39.680 € με σκοπό την «Εκπόνηση Επιχειρησιακού Σχεδίου Εξασφάλισης Κοινόχρηστων και Κοινωφελών Χώρων (Ε.Σ.Ε.Κ.Κ.) του Δήμου Ξηρομέρου»......
Άλλη μία χρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο για τον Δήμο Ξηρομέρου, κατόπιν την προτάσεως του τον Δεκέμβριο του 2021 (δείτε εδώ) και της ένταξης της πρότασης του τον Φεβρουάριο του 2022 (δείτε εδώ).
Στο Ε.Σ.Ε.Κ.Κ. καταγράφονται, ανά Δήμο ή Δημοτική Ενότητα ή Δημοτική Κοινότητα, όλοι οι χαρακτηρισμένοι από το σχέδιο πόλης κοινόχρηστοι και κοινωφελείς χώροι. Καταγράφεται η θεσμοθετημένη κατάσταση, κατατάσσονται σε μια από τις κατηγορίες, όπως ορίζει η παρ. 2 του άρθρου 92 του Ν. 4759/2020. Επιπλέον ιεραρχείται η απόκτησή τους με βάση την αναγκαιότητά τους για τον ευρύτερο πολεοδομικό σχεδιασμό του οικείου Δήμου, Δημοτικής Ενότητας ή Δημοτικής Κοινότητας, όπως ορίζει η παρ. 5 του άρθρου 92 του Ν. 4759/2020.
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο, όπως το βρήκαμε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ.
mytikaspress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο