Τετάρτη 6 Απριλίου 2022

Εγκρίθηκε η υποβολή της πρότασης για γενναία χρηματοδότηση 2.558.000 €, κατόπιν μελετών και προτάσεων του Δήμου Ξηρομέρου, από το ΠΔΕ της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, για σημαντικά έργα υποδομής στον Δήμο Ξηρομέρου.


Με χθεσινή ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και σημερινή ανάρτηση στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ απ' όπου το αλιεύσαμε, ο Δήμος Ξηρομέρου προτείνεται να χρηματοδοτηθεί από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (Π.Δ.Ε) της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, με ένα πολύ μεγάλο ποσό για έργα υποδομής.....
Πρόκειται για το έργο με τίτλο: «Έγκριση υποβολής πρότασης ένταξης νέου έργου του Δήμου Ξηρομέρου με τίτλο: «ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΟΜΗΝΙΑ ΤΩΝ 10-11 & 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ», προϋπολογισμός: 2.558.000 €, στη ΣΑΕΠ 801 του Εθνικού Σκέλους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, έτους 2022».
Ο Δήμος Ξηρομέρου υπέβαλλε ολοκληρωμένες προτάσεις, για πολύ σημαντικά έργα υποδομής στις Κοινότητες που επλήγησαν από θεομηνίες, κάτι που μπορείτε να δείτε και στο επίσημο έγγραφο που επισυνάπτουμε και ετοιμάζεται να εισπράξει πολύ μεγάλες χρηματοδοτήσεις, πρωτόγνωρες στην ιστορία του Καλλικρατικού Δήμου Ξηρομέρου από το 2011.


Η πρόταση χρηματοδότησης αφορά 3 υποέργα:

«ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΑΣΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΩΝ 10, 11 & 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021» 1.951.000 €.
«ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΩΝ 10, 11 & 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021» 392.000 €.
«ΕΠΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΙΧΕΙΟΥ ΑΝΤΙΣΤΗΡΙΞΗΣ Τ.Κ. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΙΒΩΤΟΕΙΔΩΝ ΟΧΕΤΩΝ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΜΥΤΙΚΑ» 215.000 €.
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο.
mytikaspress.

3 σχόλια:

  1. Τι λένε τα γαλουνακια;;; δεν βλέπω σχόλια! Που λουφαξανε;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί δήμαρχε κάνεις τέτοια πράγματα Αφού δεν ξέρεις όπως λένε κάποιοι τπτ ούτε από τεχνικό πρόγραμμα ούτε κάτι άλλο . Αλλά στο τέλος θα βγουν κάτι παπαγαλάκια και θα πουν ότι το κάνει η Περιφέρεια από μόνο τις έχει έχει γνώσεις μάντη και ξέρες που υπάρχουν προβλήματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ελπίζω ο Θωμάς Μπαρμπαρουσης να γράψει κάτι και γι αυτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο