Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022

Ν. Φαρμάκης: Απών λόγω covid… αλλά παρών για τον οδικό άξονα Αγρίνιο – Καρπενήσι

 


Ο Ν. Φαρμάκης λόγω covid ήταν απών από τη συγκέντρωση για τον οδικό άξονα Αγρίνιο – Μεσολόγγι, αλλά παρών σε διαδικτυακή σύνδεση αναφέροντας πως η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, θα είναι δίπλα αλλά και μπροστά σε κάθε δίκαιη διεκδίκηση.

Σε ανάρτησή του στη σελίδα του στο facebook αναφέρει:

Διαβάστε περισσότερα »

Παρότι σε καραντίνα λόγω COVID 19 , δεν θα μπορούσα να μην συμμετέχω στην σπουδαία συγκέντρωση πολιτών και φορέων στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου μετά από πρωτοβουλία της επιτροπής πολιτών για την οδική σύνδεση Αγρινίου -Καρπενησίου.

Είναι ξεκάθαρη η ομόφωνη διεκδίκηση της τοπικής κοινωνίας να ξεκολλήσει επιτέλους το έργο Πλατυγιάλι – Ιόνια – Αγρίνιο -Καρπενήσι- Λαμία, που θα συνδέσει τον Δυτικό με τον Ανατολικό Άξονα της χώρας, ενώ ταυτόχρονα θα αναδείξει τον “κοιμισμένο γίγαντα” του λιμανιού του Πλατυγιαλίου και θα διορθώσει τον “εγκληματικό” αποκλεισμό του Αγρινίου από την Ιόνια Οδό.

Οι δίκαιες διεκδικήσεις ενώνουν τους πολίτες, με την αυτοδιοίκηση, τους θεσμικούς φορείς και τους εκπροσώπους του Κοινοβουλίου, δυναμώνοντας τη φωνή μας.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, θα είναι δίπλα αλλά και μπροστά σε κάθε δίκαιη διεκδίκηση.

1 σχόλιο:

  1. Καί Πλατυγιαλι Αστακός υπάρχει μελέτη για υλοποίηση που κόβει πολλές στροφές κ μειώνει την απόσταση κατά 3-3.5 χιλιόμετρα σήμερα είναι 8.5 Χιλιομετρα ,θα μικρύνουν στα 5.5 Χιλιομετρα Αστακος-Πλατυγιαλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο