Σάββατο 26 Μαρτίου 2022

Συμφωνούμε με τον συμπατριώτη μας κ. Θωμά Μπαρμπαρούση για την ψήφο του κ. Γαζέτα.

 

Μόλις είδαμε το δημοσίευμα του συμπατριώτη μας Δημοσιογράφου από την Μαχαιρά κ. Θωμά Μπαρμπαρούση, όσον αφορά την ψήφο του κ. Γαζέτα, στο σοβαρότατο θέμα του χθεσινού Δημοτικού Συμβουλίου για τον βιολογικό της Δ.Ε. Αλυζίας,.....
Διαβάστε περισσότερα »
κάνοντας μας την τιμή να αναφερθεί και στο ερασιτεχνικό Blog μας και αναδεικνύοντας ως μεγάλο θέμα ποια είναι η δική μας γνώμη και τι γράψαμε εμείς, παρουσιάζοντας το μάλιστα και ως ένα είδος ''προβλήματος'', γιατί απλά γράψαμε την προσωπική μας γνώμη, ωσάν να έπρεπε να πάρουμε την άδεια κάποιου.
Θέλουμε να πούμε, ότι στο κομμάτι όσον αφορά την ψήφο του κ. Γαζέτα, είναι έτσι ακριβώς όπως τα γράφει. Γράφει επί λέξη:
«Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ταπραντζή – Πέττα, ολοκληρώνοντας τη διαδικασία της ψηφοφορίας ανακοίνωσε ότι η πρόταση για την απευθείας αγορά υπερψηφίστηκε από 17 μέλη του ΔΣ και από τους τρείς Προέδρους των Κοινοτήτων (Μύτικα, Βάρνακα, Κανδήλας) ενώ καταψηφίστηκε από δύο Συμβούλους (σ.σ. Κομπλίτσης και Ζαφείρης).
Ωστόσο, δημοσίευμα του blog mytikaspress αναφέρει ότι η πρόταση υπερψηφίστηκε από 18 μέλη του ΔΣ, συμπεριλαμβάνοντας σε αυτούς και τον κ. Γαζέτα Παναγιώτη, ο οποίος δεν συμμετείχε στη ψηφοφορία, λόγω κάποιας τεχνικής δυσκολίας, όπως μας είπε σε συνομιλία που είχαμε μαζί του. Πάντως, ο κ. Γαζέτας δηλώνει θετικός για το έργο, πράγμα που γνωστοποίησε στην κ. Πρόεδρο, όταν κατέστη εφικτή η τηλεφωνική επικοινωνία μαζί της. Κάτι, που όμως έγινε αφού η ψηφοφορία είχε ‘’κλείσει’’ και άρα η ψήφος δεν μπορεί να προσμετρηθεί, είτε ήταν θετική, είτε αρνητική».
Εμείς λοιπόν, επειδή είχαμε την ίδια πληροφόρηση με τον κ. Θωμά Μπαρμπαρούση, για την τηλεφωνική επικοινωνία του κ. Γαζέτα με την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου για την θετική του ψήφο, τον προσμετρήσαμε στο ΝΑΙ, γιατί σκεφτόμαστε και εκφραζόμαστε πολιτικά και δεν είμαστε η Αποκεντρωμένη Διοίκηση, για να αποφανθούμε αν προσμετράτε τελικά ή όχι.
Αυτά τα νομικά είναι υπεύθυνοι να τα λύσουν άλλοι και όχι εμείς. Εμάς μας ενδιαφέρει ως κατοίκους του Μύτικα, το έργο του βιολογικού που το περιμένει όλη η κοινωνία της Δ.Ε. Αλυζίας από το 2009, που 4 δημοτικές αρχές το προωθούν θετικά επί 13 χρόνια (δημοτικές αρχές Τριποτσέρη, Σαμαρά, Γαλούνη, Τριανταφυλλάκη) και εκφραζόμαστε πολιτικά και τα νομικά τα αφήνουμε σε άλλους σχετικούς, αλλά και σε άσχετους, που όλο προτρέχουν βιαστικά για όλα ως παντογνώστες. Θα έρθει και η κρίση της Αποκεντρωμένης αυτό είναι σίγουρο και εκεί θα δούμε όλοι τι πραγματικά ισχύει.
Για τα υπόλοιπα που αναφέρει ο κ. Μπαρμπαρούσης για το Blog μας, επαναλαμβάνουμε ότι εκφραζόμαστε πολιτικά, επώνυμα και έχουμε φανερή θέση και εκεί που στηρίζουμε, έχουμε το θάρρος να το λέμε και να μην το κρύβουμε.
Τυχαίνει να ανήκουμε στο 80% των Ξηρομεριτών, που το 2019 επιλέξαμε πολιτική αλλαγή στον Δήμο Ξηρομέρου, με ''Δύναμη Ελπίδας - Ανατροπή Τώρα'' και δεν θα απολογηθούμε για αυτό όχι στον κ. Μπαρμπαρούση, αλλά σε κανέναν.
Πολλούς χαιρετισμούς στο συμπατριώτη μας κ. Θωμά Μπαρμπαρούση.
mytikaspress

8 σχόλια:

  1. Μπάρμπα Τομ ο καθένας μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα. Το μυτικά πρες νομίζω ατό έκανε. Πρέπει να συμφονουμε μαζί σου μ αυτά που γράφεις. Δεν έχουμε διαβάσει και κάτι συμαντικο σχολιάζεις πάντα τα κακώς κα τα κάκως κειμενα. Λίγο τσίπα δεν υπαρχει.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Μπαρμπαρουση μου φαίνετε ότι δεν έχεις γραμμή τη θες και τη ζητάς. Γράφεις μπούρδες που εσύ νονοζεις εξυπνάδες. Μήπως και βρεθεί κάποιος να τον μανατζαρης χα χα α α α α. Είσαι έξυπνος είναι κάποιοι που σε θέλουν πιονη. Μη το κάνεις όμως. Έχεις άποψη είσαι δυνατός εκφράσουν ελεύθερα καλύτερα θα είναι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διαβάζοντας με προσοχή κ Μπαρμπαρουση και τον κ Σουλα (Μυτικα1 πρες κατάλαβα ότι σου απάντησε για να μάθεις μερικά πράματα γιατί έχεις παροπιδες και γράφεις ότι σου λένε με λίγα λόγια πιόνι σαν κάποιο πρόεδρο ότι σας λένε κανετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κ.Μπαρμπαρουση συνεχισε μη κολωνεις,εστω και τωρα στα γεραματα σου ,βοηθα να σωθουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κύριε Σούλα σε 1 1/2 χρόνο θα ανήκεις στο 20% και τότε να πας εκεί που θα γίνει ο βιολογικός για να κρυφτείς .
    Και να ξέρεις κύριε Σούλα πως έχει ο καιρός γυρίσματα που με τον νέο νόμο θα σας στείλει και εσένα και τον κύριο Τριανταφυλλάκη εκεί που σας πρέπει .
    Ο κομπασμός και η έπαρση σας ,έκαναν ανθρώπους που σας ψήφισαν ,να σας σιχαθούν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπαρμπα τομ ακούς 80% .τους κατασπαράξανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ωραίος ο κος Σούλας. Εάν δεν είσαι ψύχραιμος μπορεί να τρελαθείς. Τι μας λέει ο επιτήδειος κος Σούλας. Ότι με μια τηλεφωνική επικοινωνία του κ. Γαζέτα με την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου άλλαξε η ψηφοφορία παρ΄όλο που είχε ολοκληρωθεί η διεξαγωγή της. Μα εάν ήταν έτσι κε Σούλα τότε κάθε ψηφοφορία θα μπορούσε με ένα τηλεφώνημα να αλλάξει και υπό οποιασδήποτε συνθήκες!!!. Καταλαβαίνετε τι εννοώ. Ο κανονισμός κε Σούλα είναι σαφής. Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου έχει υποχρέωση να αποτυπώσει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας όπως αυτό αποτυπώθηκε με την ολοκλήρωση της διαδικασίας. Για οποιαδήποτε άλλη αναφορά θα φέρει πειθαρχική και ποινική ευθύνη. Γι αυτό ας προσέξει λίγο και να μην παρασυρθεί.
    Επίσης μου άρεσε η αναφορά σας κε Σούλα ότι την τηλεφωνική θετική του ψήφο, την προσμετρήσαμε στο ΝΑΙ, γιατί σκεφτόμαστε και εκφραζόμαστε πολιτικά. Ωπα του, νέα ήθη εισαγάγει ο κος Σούλας. Όποιος δηλαδή σκέφτεται πολιτικά μπορεί να αλλάζει το αποτέλεσμα μιας ψηφοφορίας όταν δεν τον εξυπηρετεί. Εύγε κε Σούλα για την ειλικρίνειά σου. Εύγε για την δημοκρατική σου ευαισθησία ως μέλος της Συμπολιτείας να μην ξεχνιόμαστε
    Κατά τα λοιπά, κε Σούλα, αυτά είναι «τα νομικά» και υπεύθυνοι να τα λύσουν είναι άλλοι και όχι αυτοί που ψηφίζουν. Δηλαδή κε Σούλα εσείς ψηφίζετε ότι θέλετε, αποφασίζετε ότι θέλετε, μετράτε τις ψήφους όπως θέλετε και μετά ας τα «βρει η υπηρεσία».
    Όσον αφορά το θέμα του τιμήματος για το οποίο δεν γίνεται καμμιά αναφοτρά, αυτό να είσαι σίγουρος κε Σούλα ότι θα το ψάξει η υπηρεσία. Πάντως αν ήταν άλλος στην Δημαρχία και έφερνε προς ψήφιση τέτοια πρόταση με τέτοιο τίμημα είμαι απολύτως βέβαιος κε Σούλα ότι θα ήταν η χαρά σας και θα είχατε πάρει την μεζούρα και κομπιουτεράκη και υπολόγιζατε όλα ταβ στοιχεία της πρότασης του εκτιμητή.
    Σας συγχαίρω κε Σούλα γιατί ως μαθητές είστε άριστοι αφού όπως αποδεικνύεται μαθαίνετε εύκολα αλλά και πολύ γρήγορα τις διαδικασίες και γι αυτό σας βγάζω το καπέλο.
    Εύγε λοιπόν κε Σούλα καιμ για ακόμη ένα λόγο γιατί άθελα σας μας αποκαλύψατε ακόμη μια δημοκρατική σας πτυχή όπως είναι η αυθεντία σας στο μέτρημα των ψήφων.
    Άντε μετά μάθε παιδί μου γράμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο