Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022

Υπόθεση Πάτρας-Σόμπολος: “Αν είναι έγκλημα θα είναι το έγκλημα του αιώνα”



Με φόντο την πολύχρονη πείρα του στο αστυνομικό ρεπορτάζ, ο Πάνος Σόμπολος μίλησε για την υπόθεση της Πάτρας όπου η οικογένεια Δασκαλάκη “έχασε” μέσα σε τρία χρόνια και τα τρία της παιδιά.
Διαβάστε περισσότερα »

“Έχω καλύψει στη μακροχρόνια δημοσιογραφική μου πορεία δεκάδες χιλιάδες εγκλήματα, δυστυχήματα, ατυχήματα διαφόρων ειδών. Η πείρα με έχει διδάξει το εξής: Στην προκειμένη περίπτωση μπορεί να συμβαίνουν παθολογικά αίτια ή εγκληματική ενέργεια” είπε αρχικά ο γνωστός δημοσιογράφος, μιλώντας στην εκπομπή του STAR “Αλήθειες με τη Ζήνα”.

“Στα παθολογικά αίτια μπορεί να είναι η κληρονομικότητα, μπορεί να είναι κάποια ασθένεια που δεν εντοπίστηκε. Επίσης να έχουμε κάποια αμέλεια γιατρών, να έχουμε στο νοσοκομείο κάποια πράγματα που έπρεπε να γίνουν και δεν έγιναν και φυσικά έχουμε και την εγκληματική ενέργεια. Δεν πρέπει να βγάζουμε μόνοι μας συμπεράσματα και να λέμε αυτός είναι αθώος ή ένοχος” πρόσθεσε.

Ο Πάνος Σόμπολος αναφέρθηκε και σε όσους αφήνουν αιχμές κατά της οικογένειας, κυρίως μετά τη συνέντευξη που έδωσαν οι δύο γονείς.

“Πολλοί με ρωτάνε αν σκότωσε τα παιδιά η μάνα, ή κάποιος συγγενικό πρόσωπο ή κάποιος άλλος που δεν τα είχε καλά με την οικογένεια. Θα πρέπει να περιμένουμε. Να μην δικάζουμε και καταδικάζουμε. Στο τραπέζι των ερευνών βρίσκονται όλα τα ενδεχόμενα. Εξετάζονται με μεγάλη προσοχή από τους ειδικούς και τις Αρχές” σημείωσε.

“Έχω πάρει συνεντεύξεις από γυναίκες που ενώ μου μιλούσαν έκλαιγαν με μαύρο δάκρυ. Γυναίκα φώναζε για τον σύζυγό της που είχε χαθεί “βοηθήστε με να βρω τον σύζυγό μου” και να κλαίει και να οδύρεται. Και αποδεικνύεται ότι αυτή που έκλαιγε ήταν η ίδια που είχε στραγγαλίσει με τον εραστή της τον σύζυγο και τον είχε θάψει σε ένα χωράφι” υπογράμμισε.

Στο πλαίσιο αυτό, μίλησε και για όσους στρέφονται κατά της μητέρας επειδή δεν έκλαψε στην επίμαχη συνέντευξη. “Επειδή δεν έκλαψε σημαίνει ότι είναι ένοχη; Το αν κλαίει ή όχι κάποιος δεν αποτελεί στοιχείο της έρευνας. Όχι συμπεράσματα εμείς. Αφήστε να ολοκληρωθούν οι έρευνες. Αν είναι εγκληματική ενέργεια, θα έχουμε το έγκλημα του αιώνα, θα μιλάμε για χρόνια για αυτή την υπόθεση” τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο