Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022

Ανακοίνωση για σεβασμό στο έργο της αστικής ανάπλασης στον Αστακό, και στην ποιότητα ζωής των κατοίκων.

 

to dimarxeio astakoy me logo
 
Αστακός, 02.03.2022
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ενημερώνουμε τους επαγγελματίες και τους κατοίκους της πόλης του Αστακού ότι δεν επιτρέπεται:...

1. Η στάση και η στάθμευση στα πεζοδρόμια της πόλης για οποιοδήποτε λόγο.
2. Η τοποθέτηση αντικειμένων στα πεζοδρόμια όπως: πάγκων, ψυγείων, καθισμάτων, κιβωτίων, γλάστρες, κατασκευών κλπ.

Για κάθε παράβαση θα επιβάλλονται οι προβλεπόμενες από το νόμο κυρώσεις (διοικητικά πρόστιμα, αφαίρεση - απομάκρυνση αντικειμένων).
Επισημαίνουμε ότι το έργο της αστικής ανάπλασης, συμβάλει στη αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της πόλης μας και έχουμε χρέος όλοι μας να το διαφυλάξουμε.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΡΓΩΝ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΛΥΖΟΣ

10 σχόλια:


  1. Ν α τ ο δουμε και να μην το πιστεψουμε
    Παντως και που το σκεπτεσαι συγχαρητηρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΒΑΣΙΛΗ ΠΟΛΥΖΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σωστό αντε να δούμε αυτό το ωραίο πράγμα που έγινε να μείνει και όχι να γίνει γιουσουρούμ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οταν θαρχεται ο Πολυζος απο το Βαρνακα θα λουφαρουν ολοι και μολισ φευγει ολοι στα πεζοδρομια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρέπει να τηρήσουν με αυστηρότητα το μέτρο της απαγόρευσης. Εάν πέσει ένα πρόστιμο στην αρχή όλοι μετά θα συμμορφωθούν. Αντε γιατί αρκετά ανεχτήκαμε την ασυδοσία όλων να παρακάρουν όπου θέλουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κουμαντο στο χωριο του ηρθαν ημερα να διωξουν τα αγρια κανατε εναν αστακο μη λειτουργικο που ειναι οι καδοι που ειναι τα παρκινγ??? Αποκριες και καθαρη δευτερα χωρις παραλια ντροπη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΩΡΑΙΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ Κ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΤΗΚΑΝ ΤΟΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑΔΙΚΖΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΙΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΝΑ ΨΩΝΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΟΥΤΕ ΨΙΛΙΚΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ.ΔΕ ΛΕΩ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ Κ ΟΠΟΥ ΒΡΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΘΜΕΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΨΩΝΙΣΕΙ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΟΥΡΝΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΚΤΛ.ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΖΟΥΝ Κ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΑ ΕΞΩ ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ.Τ ΛΕΩ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ Κ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΟ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ Κ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΜΟΙΡΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ.ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΦΕΡΑΜΕ ΤΗ ΛΑΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΦΕΡΑΜΕ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ Κ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΑΣ ΕΔΩ.ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ.ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΗΣ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΟ ΜΕΡΟΣ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΗΘΕΛ ΝΑ ΠΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΑΚΑΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑ ότι χρειάζεται να ψωνίσετε ας περπατάμε λίγα μέτρα ,ας μπει μία τάξη για όλους μας όχι τα αυτοκίνητα πάνω στα πεζοδρόμια έχετε πού να παρκάρετε ,πλατεία, πάρκο κ στους πολλούς άδειους δρόμους πού έχει ο Αστακός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το έργο από άποψη αισθητικής είναι πολύ καλό αλλά δεν ειναι λειτουργικό. Η τόσο μεγάλη διαπλάτυνση των πεζοδρομίων απο το παιδικό σταθμό και σε όλο το μήκος του δρόμου είναι λάθος ως επίσης ειναι λάθος και η τοποθέτηση της νησίδας στο ύψος του πρακτορείου. Αυτά θα μπορούσαν να βελτιωθούν συγχρόνως με την κατασκευή του έργου. Απλώς είμαι περίεργος να δω ποιός θα εποπτεύει την διαρκή τήρηση του μέτρου της απαγόρευσης της στάθμευσης. Επίσης με ικανοποίηση θα άκουγα ένα αντίστοιχο μέτρο και για την παραλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο