Κυριακή 20 Μαρτίου 2022

«Πιέζεται» ένας Υπουργός στο γραφείο του;

 


Μπορεί να μην έχει οριστικοποιηθεί, αλλά κατά τα φαινόμενο τον επόμενο μήνα θα υπάρξει ραντεβού με τον Υπουργό Υποδομών Κ. Καραμανλή.
Διαβάστε περισσότερα »

Αυτό φαίνεται ότι προκύπτει από την προχθεσινή επίσκεψη του Γ. Παπαναστασίου στο Υπουργείο Υποδομών.

Και σε αυτό το ραντεβού οι εκπρόσωποι της Αιτωλοακαρνανίας και της Ευρυτανίας θα εκφράσουν το αίτημά τους για το δρόμο Αγρίνιο – Καρπενήσι και θα επιχειρήσουν να ασκήσουν τη λεγόμενη «πίεση».

Βέβαια, δεν ξέρω, πως μπορείς να «πιέσεις» έναν Υπουργό μέσα στο γραφείο του. Και εν προκειμένω έναν Υπουργό που φέρει το όνομα Καραμανλής.

Πάντως αν τυχόν το ραντεβού καθυστερήσει λιγάκι – που βέβαια δεν χάλασε και ο κόσμος για 5 ή 10 μέρες πάνω – κάτω- η στήλη έχει να κάνει μια πρόταση.

Τουλάχιστον προς όσους θέλουν να ασκήσουν πραγματική πίεση. Σύντομα αναμένεται επίσκεψη σε Αχαΐα – Ηλεία για την Πατρών – Πύργου και την έναρξη των εργασιών από τους Μητσοτάκη και Καραμανλή.

Ας πάνε λοιπόν εκεί όσοι ενδιαφέρονται για πίεση.

Δεν προτείνουμε βέβαια ούτε με πανό, ούτε με μαύρες σημαίες να πάνε…

Αλλά τουλάχιστον να πάνε και να πουν στους Μητσοτάκη και Καραμανλή ότι καλές οι μπουλντόζες, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να βρεθεί κάποιος που θα πει «δεν με νοιάζει, ας μην είμαι εγώ όταν θα μπουν οι μπουλτόζες, θα ωριμάσω ένα έργο και ας το κάνουν οι επόμενοι».

Αν είχαν σκεφτεί έτσι στο Υπουργείο Υποδομών, για παράδειγμα, η μελέτη του Χρ. Ράδου για τη σύνδεση του Αγρινίου με την Ιόνια Οδό, δεν θα παρέμενε εδώ και τέσσερα χρόνια αραχνιασμένη στα συρτάρια του Υπουργείου με δύο διαφορετικές κυβερνήσεις και με δύο διαφορετικούς υπουργούς…

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο