Κυριακή 13 Μαρτίου 2022

Αγρίνιο: Η μοτο-πορεία ξεκίνησε για Πάτρα με μήνυμα «κάτω τα χέρια απ΄ τα κορίτσια»

 


Από το Αγρίνιο ξεκίνησε η μοτο-πορεία κατά της βίας σε βάρος των γυναικών που θα καταλήξει στην Πάτρα,  έχοντας ως ενδιάμεσους σταθμούς το Μεσολόγγι, τη Ναύπακτο και το Αίγιο.
Διαβάστε περισσότερα »

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου κήρυξε την έναρξη της πορείας στην πλατεία Παναγοπούλου.

Μάλιστα πόζαρε και ο ίδιος πάνω σε μηχανή μεγάλου κυβισμού σε φωτογραφία που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα.

Μοτοσυκλετιστές από τις λέσχες Αχαΐας και Αιτωλοακαρνανίας, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που έχει αναλάβει η «ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε.» σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των γυναικών διοργανώνουν  την πορεία  προκειμένου να διαδώσουν το μήνυμα κατά της βίας και της κακοποίησης. Την Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδος εκπροσώπησε η πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας Αμαλία Βούλγαρη.

Το πρόγραμμα της πορείας έχει ως εξής:

09.00 Συγκέντρωση όλων των μοτοσικλετιστικών λεσχών που θα συμμετέχουν, στο Αγρίνιο στην   Πλατεία Παναγοπούλου.

10.45 Άφιξη στο Μεσολόγγι. Είσοδος από τον κόμβο της Αγριλιάς, και στην συνέχεια είσοδος στην πόλη από την Πύλη. Συγκέντρωση μπροστά από τον Κήπο των Ηρώων. Συνάντηση με τον Δήμαρχο Κώστα Λύρο

11.30 Αναχώρηση με κατεύθυνση τη Ναύπακτο μέσω της οδού Ναυπάκτου. Θα χρησιμοποιηθεί η  παλιά εθνική οδός και η παράκαμψη μέσω της Ιόνιας, όπως έχει διαμορφωθεί μετά την κατάρρευση της γέφυρας του Ευήνου

12.30 Άφιξη στη Ναύπακτο και συγκέντρωση στην παραλία Ψανής στο ύψος του Φλοίσβου. Συνάντηση με τον Δήμαρχο Ναυπακτίας Βασίλη Γκίζα

13.15 Αναχώρηση. Κατεύθυνση προς λιμάνι Ναυπάκτου και στην συνέχεια στροφή από Αγία Παρασκευή προς λιμάνι και στην συνέχεια προς Αντίρριο για συντεταγμένη διέλευση από τη Γέφυρα με συνοδεία Τροχαίας.

15.00 Άφιξη στο Αίγιο. Είσοδος από Ζωοδόχου Πηγής και συγκέντρωση στην παραλία Αιγίου στο Φάρο (παλιό λιμάνι). Συνάντηση με τον Δήμαρχο Αιγιαλείας Δημήτρη Καλογερόπουλο.

15.45 Αναχώρηση. Έξοδος από πλακόστρωτο (Τεμπελόραχη), συνέχεια  Μητροπόλεως  στα φανάρια  δεξιά προς Πάτρα.

17.00  Άφιξη στην Πάτρα. Είσοδος από Αγίας Σοφίας κυκλικά αριστερά στον κόμβο προς Κωνσταντινουπόλεως-Μαιζώνος και συγκέντρωση στην πλατεία Βασιλέως Γεωργίου Α΄.  Συνάντηση με τον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη.

Συμμετέχουν:

Λέσχη Μοτοσικλέτας Αγρινίου

Μοτοσικλετική  Λέσχη Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου

Μοτοσικλετική Λέσχη Ναυπάκτου

Παναιγειάλεια Αθλητική Λέσχη Μοτοσικλετιστών  Αιγίου

Αχαϊκή Λέσχη Μοτοσικλέτας Πάτρας

Μοτοσικλετιστικός Όμιλος Πάτρας

Λέσχη Κλασσικής Μοτοσικλέτας Πάτρας

Vespa Club Patras

agriniopress

1 σχόλιο:

  1. Στην Αιτωλοακαρνανία αλλά και όλη τη δυτική Ελλάδα, ήπειρο , Ευρυτανία κλπ δεν έχουν απομείνει ούτε δείγμα από νεες γυναίκες. Ζουν όλες στις πόλεις. Το διαπιστώνει κανείς από τον μηδενικό αριθμό γάμων και γεννήσεων σε όλα τα χωριά.
    Λαθος περιοχή βρήκαν να κάνουν την προπαγάνδα τους. Ας διαμαρτύρονται στις πόλεις λοιπον και να φροντίσουν να αποκαταστήσουν τους χιλιάδες νέους άνδρες στα χωριά με νύφες πριν φύγουν κι αυτοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο