Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022

Οι εκτιμήσεις για το μέλλον του Ν. Καραπάνου που δηλώνει παρών


Η τελευταία αποστροφή στην ανακοίνωση για την αυτοδιάλυση του «Δήμου για τα παιδιά μας» από πολλούς διαβάστηκε πως τα ίδια πρόσωπα σε μεγάλο ή τέλος πάντων σε κάποιο βαθμό θα απασχολήσουν στο μέλλον τα δρώμενα του Δήμου Μεσολογγίου.......

«Δηλώνουμε παρόντες στα Δημοτικά δρώμενα του τόπου μας και υποσχόμαστε όλοι μας, ότι από τη θέση μας στο Δημοτικό Συμβούλιο θα υπερασπιστούμε το καλό και δίκαιο των δημοτών μας» έλεγε η ανακοίνωση.

Την ίδια ακριβώς ερμηνεία έδωσαν πολλοί και σε σχετική συνέντευξη του πρώην Δημάρχου Νίκου Καραπάνου, ο οποίος εισηγήθηκε και την αυτοδιάλυση της παράταξης.

Μπορεί λοιπόν από την μια ο ίδιος να εισηγήθηκε την αυτοδιάλυση της παράταξης, από την άλλη όμως κάποιοι πιστεύουν πως πρόκειται για τακτική αναδίπλωση του Νίκου Καραπάνου και πως αργά ή γρήγορα ο ίδιος θα κάνει το come back.

Εξάλλου, το 43,5% που έλαβε ο Νίκος Καραπάνος το 2019 όντας εν ενεργεία Δήμαρχος θεωρείται για τα δεδομένα του Μεσολογγίου, που δεν επανεκλέγει δημάρχους, πολύ υψηλό.

Ενώ το ποσοστό αυτό με το νέο εκλογικό σύστημα θα αρκούσε για την επανεκλογή Καραπάνου. Ίσως αυτό να το σκέφτεται και ο ίδιος πλέον…

Εφημερίδα “Συνείδηση”

1 σχόλιο:

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο