Παρασκευή 25 Μαρτίου 2022

Η 25η Μαρτίου στο Αρχοντοχωρι


Με κάθε επισημότητα Τελέστηκε Η Θεία λειτουργία και εν συνεχεία ή Καθιερωμένη δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος στο Αρχοντοχωρι Ξηρομέρου......
Διαβάστε περισσότερα »
την θεία λειτουργία και την Δοξολογία τέλεσαν ο Εφημέριος του Ναού Πατήρ Αθανάσιος Φραγκοτάσιος και ο Ψάλτης του Ναού Κωνσταντίνος Καραχάλιος Χρόνια πολλά και ευλογημένα σε Όλους και Όλες χρόνια πολλά Ελλάδα Και του Χρόνου με υγεία!!!!









4 σχόλια:

  1. Χρόνια πολλά και ευλογημένα! Δυστυχώς το εκκλησίασμα του Αρχοντοχωρίου είναι ελάχιστο και αυτή την Αγία ημέρα! Μόνο δέκα άνθρωποι σήμερα του Ευαγγελισμού;! Το Αρχοντοχώρι φημιζόταν για την αρχοντιά του, αυτές οι εικόνες είναι δυστυχώς λυπηρές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρόνια πολλά και ευλογημένα! Δυστυχώς το εκκλησίασμα του Αρχοντοχωρίου είναι ελάχιστο και αυτή την Αγία ημέρα! Μόνο δέκα άνθρωποι σήμερα του Ευαγγελισμού;! Το Αρχοντοχώρι φημιζόταν για την αρχοντιά του, αυτές οι εικόνες είναι δυστυχώς λυπηρές!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχει ερημώσει όλη η Αιτωλοακαρνανία από την αστυφιλία και την φυγη νεαρών γυναικών. Τώρα το καταλάβατε;
    Η αρχοντιά ήταν πριν διακόσια χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ πως ένα μερίδιο φέρει η αστυφιλία αγαπητέ, μα μην μου πεις πως στο Αρχοντοχωρι μένουν μόνιμα δέκα-είκοσι άνθρωποι! Αλλού είναι το πρόβλημα, μακριά από τον Χριστό δεν κάνουμε να ξέρεις. Στις καφετέριες ποίο πολλοί πάνε δυστυχώς!

      Διαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο