Τρίτη 1 Μαρτίου 2022

Οριστικός ανάδοχος στο 2ο πρακτικό της δημοπρασίας, για το έργο «Ανάπλαση Πλατείας Μύτικα: Αισθητική, λειτουργική και περιβαλλοντική αναβάθμιση με πρόνοια για εμποδιζόμενα άτομα», προϋπολογισμού 344.902,95 €.


Στην ιστοσελίδα του Δήμου Ξηρομέρου, αναρτήθηκε στις 27 Δεκεμβρίου 2021, πρόσκληση - γνωστοποίηση για την διακήρυξη δημοπρασίας του έργου: «Ανάπλαση Πλατείας Μύτικα: Αισθητική, λειτουργική και περιβαλλοντική αναβάθμιση με πρόνοια για εμποδιζόμενα άτομα», προϋπολογισμού 344.902,95 € (δείτε
εδώ).......

Η συγκεκριμένη πρόσκληση - γνωστοποίηση έγινε προκειμένου, όποιος θέλει και έχει τις απαραίτητες εκ του νόμου προϋποθέσεις, να συμμετέχει στον διαγωνισμό, δίνοντας την προσφορά του.

Ο διαγωνισμός έγινε, ανακηρύχτηκε προσωρινός ανάδοχος με το 1ο πρακτικό της δημοπρασίας και σήμερα σας ενημερώνουμε ότι έχουμε οριστικό ανάδοχο με το 2ο πρακτικό και αναμένεται η σύνταξη και του 3ου πρακτικού της δημοπρασίας.

Κατόπιν τα βήματα είναι να υπογραφεί η σύμβαση με τον ανάδοχο και κατόπιν να γίνει εγκατάσταση του εργολάβου και να εκκινήσει το έργο.

Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο με τον οριστικό ανάδοχο.

mytikaspress

3 σχόλια:

  1. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ . ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΣΚΑΣΕΙ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΜΕ ΤΟΣΑ ΕΡΓΑ . ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο δήμαρχος είναι μόνο για Μύτικα και αστακό τά υπόλοιπα χωριά δεν έχει κάνει τίποτα και τα παπαγαλάκια του δημάρχου αν έχουν διαφορετική γνώμη και τό γραφείο τύπου Μύτικα αν έχουν αποδείξεις να ανεβάσουν της μελέτες για τα υπόλοιπα χωριά καλημέρα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσύ καφέ κ βόλτα που πάς??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο