Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ: Θα αγωνιστούμε μαζί με τους Κατοίκους και την επιτροπή αγώνα, ώστε η εγκατάσταση των βιορευστών στις ΦΥΤΕΙΕΣ να ματαιωθεί!

     Ο Νεοεκλεγείς Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης μετά την σημερινή δυσάρεστη εξέλιξη, ότι οι τρεις προσφυγές του Δήμου Ξηρομέρου εναντίον των μονάδων βιορευστών στις Φυτείες είναι σιωπηρώς απορριφθείσες από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, δεν μασάει τα λόγια του και μα σαφήνεια τονίζει: "Θα αγωνιστούμε μαζί με τους Κατοίκους και την επιτροπή αγώνα, ώστε η εγκατάσταση των βιορευστών στις ΦΥΤΕΙΕΣ να ματαιωθεί"!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    Θα αγωνιστούμε μαζί με τους πολίτες και την επιτροπή αγώνα, ώστε η εγκατάσταση μονάδων βιορευστών στις Φυτείες να ματαιωθεί.
      Κατόπιν σημερινής σχετικής ανακοίνωσης της επιτροπής αγώνα, πληροφορηθήκαμε για την δυσάρεστη εξέλιξη, ότι οι τρεις προσφυγές του Δήμου Ξηρομέρου εναντίον των μονάδων βιορευστών στις Φυτείες είναι σιωπηρώς απορριφθείσες από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.
       Με σαφήνεια και σε όλους τους τόνους επαναλαμβάνουμε την προγραμματική θέση του συνδυασμού μας «ΞΗΡΟΜΕΡΟ. Δύναμη ελπίδας. Ανατροπή τώρα», ότι σαν νέα δημοτική αρχή, που αναλαμβάνουμε από 1η Σεπτεμβρίου τα καθήκοντα μας, θα αγωνιστούμε με κάθε νόμιμο τρόπο, μαζί με τους πολίτες και την επιτροπή αγώνα, ώστε η εγκατάσταση μονάδων βιορευστών στις Φυτείες να ματαιωθεί...........



    Θα αγωνιστούμε για να μην επιτρέψουμε να συμβεί αυτό το έγκλημα, να παραδοθεί η περιοχή σε συμφέροντα.
      Την δυσάρεστη αυτή κληρονομιά που μας άφησαν κάποιοι, με τις αστοχίες, τις παραλήψεις τους και ότι άλλο έχουν κάνει πίσω από την πλάτη των πολιτών του Ξηρομέρου, θα πολεμήσουμε μαζί με τους πολίτες να την αποποιηθούμε.

Γιάννης Τριανταφυλλάκης
Νεοεκλεγείς Δήμαρχος Ξηρομέρου

38 σχόλια:

  1. Ως απλός δημότης του δημου μας συμφωνώ σε κάθε δημοκρατική και συλλογική προσπάθεια για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος σε χώρο του δήμου μας.
    Όμως θεωρώ ότι υπήρξε χρονική καθυστέρηση απο μερικους φορείς και πολιτικά πρόσωπα συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης του δήμου μας στην παρουσίαση προς την πολιτεια του δίκαιου εν λόγω αιτήματος της τοπικής μας κοινωνίας.
    Ευχαριστώ !
    Σπυρίδων Ν. Γιαννέλης
    Αρχοντοχώρι-Ξηρομέρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν τα λες καλα σπυρο και δεν τα ξερεις καλα. Μαντζαρης και Κολοβος κτυπαγανε καμπανες 2 χρονια αλλα ο συγχωριανος σου να συνδιαλεγεται με τετοιους θελει.
      Αμα δεν τα ξερεις μην μιλας
      Γνωστη η τακτικη να πουμε ολοι ιδιοι ολοι φταινε για να καλυβονται οι αποκλειστικοι φταιχτες

      Διαγραφή
    2. Φίλε συμπολίτη μας ! 12:01 π.μ.
      αφού θές να αποδώσεις το σωστό
      -Τι έπραξε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος του δήμου μας ως απλός πολίτης και κάτοικος του δήμου μας, στα δύο χρόνια που ξεκίνησε το εν λόγω θέμα και τώρα ως νεοεκλεγείς δήμαρχος, καλεί τους κατοίκους και αολους πολιτες του δήμου μας, στην κοινή αυτή σωστή και δίκαια προσπάθεια της τοπικής μας κοινωνίας.
      καλό βράδυ Φίλε συμπολίτη μας !
      Σπυρίδων Ν. Γιαννέλης

      Διαγραφή
    3. Φίλε συμπολίτη μας ! 12:01 π.μ.
      αφού θές να αποδώσεις το σωστό
      -Τι έπραξε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος του δήμου μας ως απλός πολίτης και κάτοικος του δήμου μας, στα δύο χρόνια που ξεκίνησε το εν λόγω θέμα και τώρα ως νεοεκλεγείς δήμαρχος, καλεί τους κατοίκους και απλους πολιτες του δήμου μας, στην κοινή αυτή σωστή και δίκαια προσπάθεια της τοπικής μας κοινωνίας.
      καλό βράδυ Φίλε συμπολίτη μας !
      Σπυρίδων Ν. Γιαννέλης

      Διαγραφή
    4. Απόλυτα σωστός ο κύριος Γιαννελης.

      Διαγραφή
    5. Επραξε οτι επραξες και εσυ σπυρο. Πολιτης απλος ηταν. Ειδε τον γαλουνη να μην κανει τιποτα, να γνωμοδοτει θετικα η επιτροπη ποιουητας ζωης και να αρνειται να το φερει στο δημοτικο συμβουλιο. Εσυ σπυρο τι επραξες για να δουμε τι επρεπε να πραξει και ο απλος πολιτης τριανταφυλλακης αλλα και ολοι μας. Πες μας τι επραξες να σε ακολουθησουμε.

      Διαγραφή
    6. Φίλε μας συμπολίτη ! 7:30 π.μ.
      Η άποψη μου είναι να ακολουθείς αυτό που εσύ ως απλός δημότης αντιλαμβάνεσαι ως σωστό και αφού πρώτα λάβεις υπόψιν σου όλες τις απόψεις για το θέμα το συγκεκριμένο και όπως και σε κάθε κοινό θεμα που απασχολεί την τοπική κοινωνία του δήμου μας.
      Ως απλός δημότης την γνώμη μου λέω και και όπως το καταλαβαίνω ένα θέμα και μπορεί να είναι και λάθος η άποψη μου.
      Καλό βράδυ φίλε συμπολίτη μας !
      Σπύρος Ν. Γιαννέλης

      Διαγραφή
    7. Κε Γιαννελη θεωρώ πως με αυτά που γράφεται κάνετε ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΆΘΟΣ. ΟΥΤΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΗΤΑΝ Ο κος Τριανταφυλλακης ΟΥΤΕ ΑΙΡΕΤΟΣ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΓΑΛΟΥΝΗ ΚΑΙ ΦΛΩΡΟΠΟΥΛΟ.....ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΜΕΝΟΣ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ.ΑΣ ΤΑ ΦΤΟΑΞΕΙ Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΤΟΤ ΕΥΘΥΝΗ.ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΔ? ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ Η ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΙ ΣΕ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ.ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.

      Διαγραφή
    8. Φίλε συνδημότη μας ! 1:26 μ.μ.
      Μπορεί να είναι και σωστή η συμβουλή σου και να είσαι βέβαιος ότι αν δω ότι δεν έχει νόημα να γίνεται καλόπιστη συζήτηση για θεματα του δημου μας τοτε δεν ξαναλέω τίποτα για το δήμο μας και ας κάνουν στο δημο οι νεοι πολιτικοί μας μας εκπροσωποι του δήμου
      ότι θεωρούν καλύτερο για την κοινωνία του δήμο μας
      καλό απόγευμα Φίλε συνδημότη μας !
      Σπύρος Ν. Γιαννέλης


      Διαγραφή
    9. Κύριε Γιαννελη χάρηκα πολύ που τουλάχιστον το διαβάσατε και δεν θεωρήσετε ότι είναι προπαγανδιστικό για τον φίλο σας Γαλουνη.....Πρέπει να καταλάβατε ότι είστε πιο χρήσιμος συμβουλεύοντας και λέγοντας τη γνώμη σας και πάρα να γίνεστε κριτής μόνιμα και φερέφωνο του Γαλουνη....

      Διαγραφή
  2. Δεν πρόλαβες να εκλεγείς και άρχισαν το πρόβλημαατα.Μονο ο Γαλουνης μπορεί να τι λύσει αυτό με τις γνωριμίες του και τον τρόπο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον ειδαμε το γαλουνη σου..δημαρχος απ τα λιντλ🤣...ενα καλοκαιρι δεν ειχε νερο στον αστακο και τωρα με τις γνωριμιες θα λυσει το προβλημα;; τι λε ρεε...

      Διαγραφή
  3. ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΜΑΚΡΥΠΙΔΗ ΠΟΥ ΣΕ ΣΤΙΡΙΞΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΚΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εσυ κ. Τριανταφυλλάκη στα δύο χρόνια που ξεκίνησε αυτό το θέμα
    σαν κάτοικος του δήμου μας
    τι έκανες για να αποτραπεί η εγκατάσταση των βιορευστων ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επιτέλους ένας νέος Δήμαρχος που παίρνει καθαρές θέσεις. Ο Γαλούνης που έχει γνωριμίες τις χρησιμοποιεί μόνο για πάρτι του αγόρι μου, με έπιασες;;;;
    Αυτά τελείωσαν. Με μπροστάρηδες τους κατοίκους και μία δημοτική αρχή ειλικρινή και καθαρή, που δεν παίζει παιχνιδάκια με τα συμφέροντα, η υπόθεση θα κερδηθεί πιστεύω. Πλέον έχουμε Δήμαρχο καθαρό με θέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΘΑ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΣΕΤΕ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΦΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΤΕΙΕΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΣ ΛΕΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΛΩΝΕΙ. ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΗΓΟΡΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΑΡΕΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. για αυτο ο λαος σου εδωσε την δυναμη με 75 της εκατο προχώρα τι μας το λες και δεν το κάνεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα περάσεις καλά νομίζεις..
    Ξεχνατα αυτά που έχεις στο μυαλό σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γι'αυτό το κιναλ φάει μαύρο ένας αγωνιστής σου Αντρέα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΝ ΦΟΡΤΩΣΕΙΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΜΣ ΒΙΟΡΕΥΣΤΑ ΤΟ ΚΡΙΜΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΝΑΓΕ Η ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΠΛΑΤΗΓΥΑΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΣ

      Διαγραφή
    2. ΧΑ ΧΑ ΧΑ. Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ.... ΧΑ ΧΑ ΧΑ

      Διαγραφή
    3. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;;; ΕΧΕΙ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΛΥΣΕΙ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ.

      Διαγραφή
    4. για στο Πλατυγιαλι αν ΠΑΑΜΕ αυτές τις 3 μονάδες Βιορευστων
      Δεν θα φτάνουν τα καυσαέρια στον Αστακό ?

      Διαγραφή
    5. για στο Πλατυγιαλι αν ΠΑΜΕ αυτές τις 3 μονάδες Βιορευστων
      Δεν θα φτάνουν τα καυσαέρια στον Αστακό ?

      Διαγραφή
    6. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ οι μαγαζάτορες θα χαλέβουν ΚΑΙ
      Ποιοτικό Τουρισμό
      στο Ιόνιον Πέλαγος και στον Αμβρακικό
      Τι να πει κανείς
      Δεν υπάρχει κουκούτσι μυαλό.

      Διαγραφή
  11. αν εχουν φιλοτιμο οσοι γνωριζαν το θεμα να παραιτηθουν απο οποια θεση εαν και ηταν γιατι τοσο ο δημαρχος οσο και δημοτικοι συμβουλοι ενω γνωριζαν δεν ενημερωσαν τους πολιτες τους αγνοησαν σε ενα τεραστιο ζητημα με σκοπο να το εκμεταλευτουν πολιτικα για μελοντικη εκλογη .ειναι συνενοχοι και υπευθυνοι για το εγκλημα που γνωριζαν και οχι να το παιζουν σωτηρες σημερα και να βαζουν τον κοσμο να αγωνιστει και αυτοι να ειναι θεατες .ντροποι τους και μετα μου λετε για μαντζαρη κολοβο γαλουνη .ντροποι τους που βγαινουν και μας δουλευουν . επιτροπη αγωνα ναι αλλα χωρις αυτους .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Απορώ γιατί ασχολείται ο τριανταφυλλακης χωρίς να έχει αναλάβει ακόμα ... που είναι ο δήμαρχος σας ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ που είναι ο Πανταζης να σας σώσει οέο ;;;
    Δικές τους κατάντιες πάει να μαζέψει ο Τριανταφυλλακης α ρε λιθοβολισμός που τους χρειάζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. σπυρο δεν νομιζω ασκοντας κριτικη μονο στον γιατρο να εισαι απλος πολιτης εισαι υπερμαχος της πολιτικης του γαλουνη θα σεβεσαι την αποφαση της πλειοψηφιας των κατοικων του ξηρομερου και ναι επιτελους εχουμε εναν δημαρχο που τον αγαπαει ο λαος γιατι τον προηγουμενο μας τον φορτωσε ενασ μεσσιας που στο περασμα των χρονων αποδειχθηκε αφαντος συν οτι θελαμε να απαλαγουμε απο τον ντοντι .και τα βιορευστα αν δεν θελει ο δημαρχος με ολο τον κοσμο διπλα του θα καταφερουμε να το ανατρεψουμε και αυτο το υπουλο σχεδιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΒΡΕ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΚΑΙ Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΜΕ ΤΟ 75% ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΣΗΚΩΣΟΥΝ ΑΝΑΣΤΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Όπως κράτησε την εθνική τράπεζα θα καταφέρει κι αυτό... Ole

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΠΙΑ ΝΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΟΣΗ ΛΑΣΠΗ...ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΚΙ ΤΟΤΕ ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΜΕΜΠΤΟ ΤΟΤΕ ΞΑΝΑΑΡΧΙΣΤΕ...ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΕΛΗ
    ΡΩΤΑΣ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΠΟΛΙΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2017-2019 ΓΙΑΝΝΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ , ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΒΙΟΡΕΥΣΤΑ ΣΤΙΣ ΦΥΤΕΙΕΣ.
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΟ ΑΝΟΗΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΚΑΙ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ.
    ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΘΕ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ. ΤΙΠΟΤΑ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΚΛΕΞΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟ ΓΑΛΟΥΝΗ ΠΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ , ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΧΡΙ 1 ΣΕΜΠΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ , ΚΑΜΙΑ ΕΞΥΠΝΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΠΥΡΟ ΕΧΕΙΣ;
    ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ Ο ΑΥΤΟΕΞΕΦΤΕΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ.
    ΣΥΝΕΧΙΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Για την τράπεζα κάτι έκανε, έστω μια επιστολή
    για το θέμα του φυσικού περιβάλλοντος γιατί δεν έστειλε δύο χρόνια τώρα μια επιστολή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΔΕΝ ΕΊΧΕ ΣΤΥΛΌ ΚΑΙ ΧΑΡΤΊ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η εγκατάσταση βιορευστών στις φυτείες κ όπου αλλού στον νομό Αιτωλοακαρνανιας είναι Ανάπτυξη...
    Στην Αθήνα όπου ζω έχει 5 έως 7 εκατομμύρια κόσμο...
    Και είναι γεμάτο εργοστάσια..Ελευσίνα περαμμα Πειραιάς κ Σ άλλες περιοχές Πέτρου Ράλλη ιερα οδος Πειραιώς κτλ...
    Οπότε ξεκόλλατε το μυαλό σας ή κάτοικοι εκεί στο ξηρομερο...
    Ο νόμος είναι ο τελευταίος στην ανάπτυξη και την νοοτροπία...
    Κ Λυπάμαι πααρα πολύ για αυτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο