Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

Στα χωριά του Ξηρομέρου περιοδεία της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΗ με τον αέρα Ξηρομερίτισσας!


              Συνεχίζοντας τις επαφές της με πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας η υποψήφια Βουλευτής της Ν.Δ. Αφροδίτη Μπουμπούλη περιόδευσε σήμερα σε χωριά του Δήμου Ξηρομέρου
         Απο τα "δικά" της μέρη η κ. Μπουμπούλη εξέφρασε την πεποίθηση πως το Ξηρόμερο μπορεί τα επόμενα χρόνια να αλλάξει καθώς πλέον υπάρχει και σχέδιο και μια τριανδρία ικανών πολιτικών που μπορούν να φέρουν σε τροχιά ανάπτυξης την περιοχή!.......          Πιο συγκεκριμένα η υποψήφια Βουλευτής μεταφέροντας ελπίδα στους συντοπίτες της τόνισε:
"Έφτασε η ώρα με Πρωθυπουργό απο την άλλη εβδομάδα τον  Kυριάκο Μητσοτάκη  και Περιφερειάρχη απο Αύγουστο το Νεκτάριο Φαρμάκη να αξιοποιήσουμε το φυσικό μας πλούτο, την αγροτική και πολιτιστική μας κληρονομιά, τα εδάφη μας, το κλίμα μας, τις δυνατότητες μιας περιοχής που και γεωγραφικά περήφανη ταυτότητα έχει (Ξηρόμερο) και σαφές τοπικό χρώμα.
         Υπάρχουν πλέον δυνάμεις στα χωριά μας όπως ο νέος και άξιος Δήμαρχος Γιάννης Τριανταφυλλάκης που μπορούν να υλοποιήσουν μια τέτοια οικονομική στροφή και να δώσουν ΑΝΑΣΑ στο Ξηρόμερο!".

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ε Βεβαια και αφού πολιτικά "εξαφανίστηκε"
Η Νόμιμη και Ανεξάρτητη Πολιτική Δημοτική Μας Παράταξη :"Συμπολιτεία Ξηρομεριτών "
Τώρα μιλάμε για Ποιοτική Δημοκρατία στο Ξηρόμερο
Ευχαριστώ !
Σπύρος Ν. Γιαννέλης
Αρχοντοχώρι

Ανώνυμος είπε...

Την πολιτική δημοτική σας παράταξη γιαννελη την εξαφάνισαν κάτι γραφικοί σαν εσένα κοφτο επιτελους δεν καταλαβαίνεις ότι σε κοροιδευνε λαλαμ όλοι

Ανώνυμος είπε...

Πολύ δεξιά μωρε παιδί μ
Όσο αφορά την συμπολιτεια κυριε γιαννελη εξαφανηστηκε γιατί δεν τράβαγε