Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

Υποψήφιος βουλευτής o ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ με τη Λαϊκή Ενότητα ΛΑΕ στο Βόρειο Τομέα της Β΄ Αθηνών

Σε ανακοίνωσή του επισημαίνει τα εξής:

Δήλωση Δημήτρη Στρατούλη
Μέλους ΠΓ της ΛΑΕ Πρώην Υπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης και Βουλευτή Β’ Αθήνας
Για την υποψηφιότητά του στην Β΄ Αθήνας στο Βόρειο Τομέα με τη ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ (ΛΑΕ)

             Στις εκλογές της 7ης Ιούλη συμμετέχω ως υποψήφιος Βουλευτής της ΛΑΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ στο ψηφοδέλτιό της στην Β1' Εκλογικής Περιφέρειας Βόρειου Τομέα Αθηνών μαζί με άλλους 15 αγωνιστές και αγωνίστριες της Αριστεράς και των κοινωνικών κινημάτων.
     Μπαίνω δυναμικά και αισιόδοξα σε αυτή τη μάχη, γιατί «με τον καιρό να ‘ναι κόντρα, έχει τιμή σαν πετάς».
     Καλώ το λαό και τη νεολαία να καταψηφίσουν αυτούς, που εφάρμοσαν μνημονιακές πολιτικές φτωχοποίησης και ταπείνωσης τους και τους καταδίκασαν να έχουν μία ζωή χωρίς παρόν και μέλλον (ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ) και την ακροδεξιά.........



        Να ψηφίσουν τη ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ, που στάθηκε δίπλα τους, όταν οι άλλοι τους έπαιρναν το σπίτι, τους έκοβαν το ηλεκτρικό ρεύμα, τους μείωναν το μισθό ή τη σύνταξη, τους έκλειναν τα μαγαζιά ή τους ξερίζωναν από τα χωράφια τους, τους απέλυαν από τις δουλειές τους, ανάγκαζαν τα άνεργα παιδιά και εγγόνια τους να μεταναστεύσουν.
          Με την έντιμη και ασυμβίβαστη στάση μας, που δεν υπολογίσαμε Υπουργικές και Βουλευτικές καρέκλες, και παραιτηθήκαμε από αυτές για να υπηρετήσαμε τις αρχές μας και το λαό, με την αγωνιστική δράση μας, την ενωτική πολιτική μας και την εναλλακτική πρόταση μας αποδείξαμε ότι είμαστε ο πιο σταθερός αντίπαλος του νεοφιλελευθερισμού και κάθε δεξιάς πολιτικής. Ότι μπορούμε να κάνουμε πραγματική κοινωνική και πολιτική αντιπολίτευση, που μετά τις εκλογές θα είναι αναγκαία όσο ποτέ. Ότι μπορούμε ν’ ανοίξουμε το δρόμο για μία εναλλακτική φιλολαϊκή λύση, σε σύγκρουση και ρήξη με το μνημονιακό καθεστώς της λιτότητας και τον ευρωμονόδρομο.
        Ψήφο στη ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ. Για να μείνει αναμμένη η σπίθα της αντίστασης και της ανατροπής. Για να μείνει ζωντανή η ελπίδα για μία άλλη προοδευτική φιλολαϊκή πολιτική.

Αθήνα 25/6/2019
Το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο