Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

Περιοδεία Βασίλη Αντωνόπουλου στον δήμο Ακτίου – Βόνιτσας: «Προτεραιότητα η ολοκλήρωση του Άκτιο – Αμβρακία» (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)


«Να διεκδικήσουμε με αποφασιστικότητα την ολοκλήρωση σημαντικών έργων υποδομής στην Αιτωλοακαρνανία αλλά και τον σχεδιασμό νέων. Το Άκτιο -Αμβρακία είναι έργο που θα δώσει πνοή στην περιοχή και θα πρέπει να τεθεί προτεραιότητα.Εμείς θα πιέσουμε μέχρι την τελική παράδοσή του», ανέφερε σε συζητήσεις του με κατοίκους των περιοχών του δήμου Ακτίου Βόνιτσας ο υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με το ΚΙΝΑΛ, Βασίλης Αντωνόπουλος.

Ο Β. Αντωνόπουλος , το πρωί της  Παρασκευής 21 Ιουνίου , βρέθηκε στην πόλη της Βόνιτσας, ενώ το απόγευμα περιόδευσε στα χωριά Άγιος Νικόλαος ,Πλαγιά, Μοναστηράκι, Πογωνιά και Πάλαιρο. Ο υποψήφιος βουλευτής τόνισε την ανάγκη τουριστικής ανάδειξης των περιοχών αυτών καθώς και στήριξης του πρωτογενούς τομέα, που θα δώσει ώθηση στην  τοπική οικονομία: «Ειδικά η Πάλαιρος και η Πογωνιά είναι μέρη που αδικούνται στον τουριστικό χάρτη της χώρας. Δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από άλλες κοντινές τουριστικές περιοχές και όμως, δεν έχουμε κάνει τίποτα για την προβολή τους», επεσήμανε ο Β. Αντωνόπουλος.
Το πρωί του Σαββάτου, 22 Ιουνίου, η περιοδεία συνεχίστηκε με επίσκεψη στα Παλιάμπελα, το Θύρρειο και τον Δρυμό.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο