Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ: Σαν σήμερα 29 Ιουνίου 2002: Η έκρηξη βόμβας στον Πειραιά που τραυματίζει τον Σάββα Ξηρό


           Ο Χρήστος Μπόνης ήταν ο πρώτος φωτορεπόρτερ, που βρέθηκε τη νύχτα του Σαββατου της 29 Ιουνίου 2002, στις 22:25 στο λιμάνι του Πειραιά και απαθανάτισε σκηνές όταν αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη στα χέρια του Σάββα Ξηρού και θυμάται: 

Του Χρήστου Μπόνη 

           Ήταν σαν σήμερα πριν από 17 ακριβώς χρόνια, στις 29 Ιουνίου 2002, που μια πρόωρη έκρηξη βόμβας έγινε η αφορμή για να αρχίσει η εξάρθρωση της τρομοκρατικής οργάνωσης «17 Νοέμβρη». 
          Εκείνο το βραδυ στο λιμάνι του Πειραιά, μια βόμβα εξερράγη πρόωρα στα χέρια του ανθρώπου που πήγε να την τοποθετήσει στα εκδοτήρια της Hellas Flying Dolphins.
.........
           Το υπενθυμίζω αυτό γιατί ήμουν στον Πειραιά μετά την έκρηξη, Θυμάμαι ήμουν βάρδια κι ενω έτρωγα το βράδυ σε ψησταριά με την γυναίκα μου, με ενημέρωσαν απο το γραφείο (EUROKINISSI) να παω στον Πειραιά για το περιστατικό. Τα άφησα όλα στη μέση και πήγα στο τόπο του συμβάντος. Τις επομενες ημερες εμαθα για τα γεγονοτα, οπως φυσικα ολοι σας και ότι η πρόωρη έκρηξη της βόμβας έγινε η αφορμή για να αρχίσει η εξάρθρωση της τρομοκρατικής οργάνωσης «17 Νοέμβρη».......








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο