Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

Περιοδεία της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΗ υποψήφιας βουλευτή ΝΔ σε ΚΩΝΩΠΙΝΑ και ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ -ΦΩΤΟ




 

           Προεκλογική περιοδεία, ενόψει των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών της 7ης Ιουλίου, πραγματοποίησε, με μεγάλη επιτυχία και αισιόδοξα μηνύματα, από πλευράς υποδοχής της υποψηφιότητας και των θέσεών της για τον νομό Αιτωλοακαρνανίας, η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ στο νομό μας, κυρία Αφροδίτη Μπουμπούλη, περιοδεύοντας χθες το πρωί, 23 Ιουνίου, στο Ξηρόμερο. 
        Η κ. Μπουμπούλη επισκέφθηκε την Κωνωπίνα, την Παπαδάτου και συνομίλησε με κατοίκους των περιοχών που της εξέθεσαν προβληματισμούς και προτάσεις τους για θέματα που απασχολούν τις περιοχές τους..........








 



 





 
 

   
 
 

 


11 σχόλια:

  1. Θα σε ψηφίσω γιατί είσαι πολύ όμορφη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΕΙΧΕ 2-3 ΜΗΝΕΣ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΚΛΕΓΑΝΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ, ΘΑΚΑΝΕ ΤΖΑΚ ΠΟΤ
    ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΤΑΤΗ ΚΑΛΟΨΥΧΗ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΕΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ
    ΣΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΓΡΙΝΙΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΗ
    ΠΑΝΤΩΣ Η ΝΔ ΘΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΥΝΑ
    ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΟΧΩΡΙ
    ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΙΣΧΥΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΛΗ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να κάνετε ΣΥΓΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟ κινάλ όπως το 12
      ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΤΕ ΜΕ στύλ Δεξιό

      Διαγραφή
    2. είδαμε και το φασιστερο του ΣΥΡΙΖΑ.....ουστ..
      13 και σήμερα

      Διαγραφή
  3. Μόνο αυτή αξίζει από την ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυναμική παρουσία με αξιώσεις. Μακάρι να το καταλάβουν όλοι ώστε να έχει η Αιτωλοακαρνανία τον δικό της άνθρωπο στην βουλή με δυναμική παρουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε 11:01 συμφωνώ απόλυτα. Η Αφροδίτη είναι πολύ όμορφη γυναίκα. Ωστόσο αλοίμονο αν τα κριτήριά μας ήταν αυτά. Θα πρέπει να ψηφίζουμε συνειδητά και υπεύθυνα και όχι την εικόνα. Πάντως σε κάθε περίπτωση τη κ. Μπουμπούλη δε τη γνωρίζω προσωπικά, αν και φαίνεται καλός και προσιτός άνθρωπος. Δε γνωρίζω κατά πόσο είναι ικανή αλλά αξίζει μια προσπάθεια. Γιατί όχι, τόσοι και τόσοι δοκιμάστηκαν και απέτυχαν.
    Καλή επιτυχία λοιπόν.

    υ.γ. Θεωρώ δεδομένο ότι θα πρέπει να στηριχθεί η ισχυρή αυτοδυναμία της Ν.Δ. Όχι ότι ξαφνικά θα μπούμε σε σειρά που λένε μερικοί, αλλά να αποφύγουμε ανεπιθύμητα προβλήματα μες το κατακαλόκαιρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 11-07 ΈΧΕΙΣ ΔΡΟΝΟ ΑΚΌΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΊΑ
    ΣΑΝ τρελλό τρόλ ΚΆΝΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η προϊστορία των βουλευτικών εκλογών του Νομού μας εγγυάται ότι ΤΙΠΟΤΕ δεν πρόκειται να γίνει ανεξαρτήτως κομματικής τοποθέτησης.
    Ένας νομός που είχε βασίζει την ανάπτυξή του στις προσλήψεις στον ΟΤΕ επι δεκαετίες ερήμωνοντας χωριά από το πολύτιμο ανθρώπινο δυναμικό , στις επιδοτήσεις γεωργικών προϊόντων επί σειρά ετών στέλνοντας στα καφενεία για αμπελοφιλοσοφία σημαντικό μέρος του εναπομείναντος εργατικού(κυρίως γεωργικού δυναμικού ) και το πόσες δημόσιες υπηρεσίες και τραπεζικά καταστήματα θα ιδρύονταν στα χωριά για να έχουν δουλειά τα κατά τόπους τυροπιττάδικα.

    Αν θυμάμαι καλά ειδικά η Βόνιτσα είχε και έχει επι σειρά δεκαετιών βουλευτή από Ν.Δ. ο οποίος δεν θυμάμαι ποτέ να έχει κάνει κάτι , έστω μια επερώτηση στην Βουλή.

    Σήμερα παρά ποτέ άλλοτε η ασκηση πολιτικής ενός κόμματος ( πόσο μαλλον της Ν.Δ.) είναι ζήτημα τους ενός αδρός(πρωθυπουργού ) και εάν διαφωνήσουν τα υπολοιπα "πρόβατα" ή εκφέρουν δημόσια ενστάσεις τότε τα διώχνουν από το μαντρί και τα τρώει ο κακός ο λύκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε 6:27, έτσι ακριβώς. Ο νομός μας είναι τελευταίος σε υποδομές αλλά πρώτος σε οδηγούς του Μετρό Αττικής και του ΟΑΣΑ. Τόσα χρόνια είχε μείνει ορφανός σε αυτοκινητόδρομους. Ο πρώτος νόμος σε στάσιμα νερά και είναι γεμάτος ξερικά χωράφια.

      Ήμουνα νιος και γέρασα και το φράγμα των Αχυρων γίνεται...

      Είναι δυνατόν η περιοχή της Βόνιτσας με τοοοσα νερά να έχει χωράφια ξερικά;

      Καλή μας τύχη...

      Διαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο